Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Πάτρα: Αυτά που δε λέγονται για τους δρόμους της πόλης – Εικόνες ντροπής σε κομβικά σημεία
Πάτρα: Αυτά που δε λέγονται για τους δρόμους της πόλης - Εικόνες ντροπής σε κομβικά σημεία | Ειδήσεις

Πάτρα: Αυτά που δε λέγονται για τους δρόμους της πόλης – Εικόνες ντροπής σε κομβικά σημεία

Εικόνες ντροπής από κομβικά σημεία της αχαϊκής πρωτεύουσας δημοσιεύονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αποδεικνύοντας την κατάσταση της Πάτρας, μίας πόλης που μοιάζει παραμελημένη, χωρίς αυτό -δυστυχώς- να προκαλεί εντύπωση στους κατοίκους που καθημερινά έρχονται αντιμέτωποι με αυτές τις συνθήκες.

Πλημμυρισμένα σημεία, λακκούβες που κανείς δεν έχει φροντίσει, σπασμένες και πεσμένες στάσεις λεωφορείων, αναρίθμητοι σωροί σκουπιδιών και όχι μόνο.

Εν ολίγοις, επικίνδυνοι δρόμοι.

Δείτε την ανάρτηση του Σωτήρη Κλήρη:

Δεν ζούμε σε μια πόλη καθαρή σε μια πόλη με σωστή οδοποιία σε μια πόλη με σωστές δομές σε μια πόλη με σωστά σχολεία σε μια πόλη με αθλητικές δραστηριότητες σε μια πόλη για πρόσβαση ΑΜΕΑ σε μια πόλη καθαρή πρέπει να αλλάξει μορφή και χρειάζεται προσπάθεια από όλους μας ,Μπορούμε και πρέπει . Ευχαριστώ όλους τους διαδικτυακούς φίλους μου που κάθε μέρα αγωνιούν για το καλό της πόλης μας και ανεβάζουν φωτογραφίες από το κάθε στραβό και άσχημο της πόλης αυτής .Ε ναι θέλω μια πόλη για το καλύτερο μέλλον των παιδιών μας την οποία αν δεν πάρουμε σωστές αποφάσεις για αλλαγές τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει.

pelop

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: