Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Πάτρα: Δεν άντεξε ο Ανδρέας Γεωργόπουλος – Τη Δευτέρα η κηδεία του γνωστού πολιτικού μηχανικού | Ειδησεις
Πάτρα: Δεν άντεξε ο Ανδρέας Γεωργόπουλος - Τη Δευτέρα η κηδεία του γνωστού πολιτικού μηχανικού | Ειδησεις

Πάτρα: Δεν άντεξε ο Ανδρέας Γεωργόπουλος – Τη Δευτέρα η κηδεία του γνωστού πολιτικού μηχανικού | Ειδησεις


Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός πολιτικός μηχανικός από την Πάτρα Ανδρέας Γεωργόπουλος. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 56χρονος άνδρας αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας τα τελευταία χρόνια και προσφάτως νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας». Δυστυχώς δεν κατόρθωσε να ξεπεράσει τα προβλήματα που τον ταλαιπωρούσαν και έφυγε από τη ζωή.

Ο θάνατός του είχε αφορμή ένα μικρό ατύχημα που δεν ξεπέρασε ο κλονισμένος οργανισμός του και «χάθηκε» σε ηλικία 56 ετών. Γιος των αείμνηστων Γιώργου και Νίτσας Γεωργοπούλου, προερχόταν από μια ονομαστή και πολύ αγαπητή οικογένεια της πατραϊκής κοινωνίας συνδεδεμένη με σημαντικά κατασκευαστικά έργα σε ιδιωτικό και δημόσιο επίπεδο.

Στο πλευρό του ο αδελφός του Αντώνης Γεωργόπουλος , στον οποίο συμπαρίστανται συγγενείς και φίλοι – με σπουδές οικονομικών έχει εργαστεί σε Αχαϊκή Τράπεζα και Εθνική Ασφαλιστική. Η κηδεία του Ανδρέα Γεωργόπουλου θα τελεστεί στον ναό Αγίου Ιωάννη Λάγγουρα τη Δευτέρα το απόγευμα.

Για ακόμη περισσότερα νεα από την Πάτρα, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, μπείτε στην ροή ειδήσεων του pelop.gr

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: