Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Πάτρα: Έφυγε στα 40 του ο Κωνσταντίνος Λαμπρόπουλος – Πένθος στην κοινότητα των ορειβατών | Ειδησεις Πατρα Νεα
Πάτρα: Έφυγε στα 40 του ο Κωνσταντίνος Λαμπρόπουλος - Πένθος στην κοινότητα των ορειβατών | Ειδησεις Πατρα Νεα

Πάτρα: Έφυγε στα 40 του ο Κωνσταντίνος Λαμπρόπουλος – Πένθος στην κοινότητα των ορειβατών | Ειδησεις Πατρα Νεα


Μια θλιβερή είδηση έκανε γνωστή ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Πατρών γνωστοποιώντας ότι έφυγε από τη ζωή ο Κωνσταντίνος Λαμπρόπουλος σε ηλικία 40 ετών.

Αναλυτικά το μήνυμα που εξέδωσε ο Σύλλογος αναφέρει:

Με μεγάλη θλίψη αποχαιρετούμε τον φίλο, σχοινοσύντροφο, αναρριχητή, αθλητή και μέλος του συλλόγου μας Κωνσταντίνο Λαμπρόπουλο, ετών 40.

Είμαστε βαθιά συντετριμμένοι. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια και τη συμπαράστασή μας στην οικογένεια και τα παιδία του.

Ο Κωνσταντίνος ξεκίνησε αναρρίχηση στις αρχές του 2020. Επιδέξιος, δυνατός, στωικός και με φιλοσοφική αύρα, πάντα ανοιχτός και φιλότιμος, γρήγορα έγινε ένα από τα πιο αγαπητά και δραστήρια μέλη της αναρριχητικής κοινότητας της Πάτρας. Συμμετείχε σε πολλές μακρινές εξορμήσεις της ομάδας αλλά και στη διάνοιξη καινούργιων αναρριχητικών διαδρομών στο φαράγγι του Βουραϊκού. Έδωσε τη μάχη του με την επάρατη νόσο με σθένος και με το δικό του τρόπο ως το τέλος. Μας παρηγορούν τα ίδια του τα λόγια, ότι τα καλύτερα χρόνια της ζωής του ήταν αυτά που βίωσε μέσω της αναρρίχησης και του κόσμου της.

Κωνσταντίνε, θα μας λείψεις πολύ….

Οι φίλοι σου,

Ορειβατικός Σύλλογος Πάτρας

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: