Εκανε την γυναίκα του «μαύρη» στο ξύλο, ακόμα κι όταν αυτή ήταν έγκυος!
Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Εκανε την γυναίκα του «μαύρη» στο ξύλο, ακόμα κι όταν αυτή ήταν έγκυος!
Πάτρα: Εκανε την γυναίκα του «μαύρη» στο ξύλο, ακόμα κι όταν αυτή ήταν έγκυος! | Ειδήσεις Πάτρα νέα

Εκανε την γυναίκα του «μαύρη» στο ξύλο, ακόμα κι όταν αυτή ήταν έγκυος!


Στο εδώλιο του κατηγορούμενου κάθισε γόνος γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας της Πάτρας, που τελευταία αντιμετώπισε οικονομικά προβλήματα, κατηγορούμενος μάλιστα από την εν διαστάσει σύζυγό του και μητέρα του παιδιού τους, για… «κακοποιητική συμπεριφορά, ξυλοδαρμούς και απειλές».

Η νεαρή μένει στην Πάτρα, χωρίς την οικογένειά της αφού κατάγεται από άλλη περιοχή και ουσιαστικά κλήθηκε μόνη της ν’ αντιμετωπίσει όλα όσα της συμβαίνουν, όπως και το μεγάλωμα του τέκνου του άλλοτε ζευγαριού.

Οπως η ίδια κατήγγειλε στην «Πελοπόννησο», την χτυπούσε ακόμη κι όταν ήταν έγκυος, δηλαδή προ 2 ετών! Τα επεισόδια ήταν αλλεπάλληλα και αναγκάστηκε, κάποια στιγμή, να τα αναφέρει στις Αρχές. Ετσι, υπέβαλε μήνυση, καθώς πολλές φορές την χτυπούσε και την απειλούσε μπροστά στο παιδί.

Η ΦΥΓΗ

Η νεαρή, που εργάζεται σε γνωστή υπηρεσία της Πάτρας, αναγκάστηκε να φύγει από το σπίτι. Μίσθωσε άλλο και με την βοήθεια των δικών της προσπάθησε να μεγαλώσει το παιδί της.

Η ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Η γυναίκα ισχυρίζεται ότι την απειλούσε κιόλας με την διατροφή και της έδινε μόνο 200 ευρώ μηνιαίως, καίτοι γόνος οικογένειας με «βαρύ επιχειρηματικό όνομα» στην Πάτρα.

ΤΟ ΠΑΙΔΙ

Παράλληλα, του παρείχε επικοινωνία που ήθελε με το παιδί, όμως φαίνεται πως κι αυτή η «συνάντηση» αποτελούσε αφορμή για «ξεσπάσματα, επεισόδια, απειλές και «εξυβριστικές συμπεριφορές».

Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ

Θα πρέπει να τονιστεί ότι παρά την προσωρινή απόφαση των ασφαλιστικών μέτρων, βάσει της οποίας έπρεπε να της αποδοθούν τα προσωπικά της είδη από το οικογενειακό σπίτι τους, ο πρώην σύζυγός της, όπως υποστηρίζει η ίδια, δεν της τα έχει αποδώσει ακόμα, ενώ, σύμφωνα με την ίδια, έχει αδειάζει και τον κοινό τραπεζικό λογαριασμό που είχαν.

Η ΣΥΛΛΗΨΗ

Το ποτήρι ξεχείλισε το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, όταν ο «σύζυγος» είχε επικοινωνία με το παιδί και στην επιστροφή τους «πιάστηκε» άγρια με τη «γυναίκα» του. Μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα και της υπέβαλε μήνυση για εξύβριση και οι αστυνομικοί στο πλαίσιο του αυτοφώρου την συνέλαβαν (μεσημέρι Πέμπτης) μέσα από την Υπηρεσία της, με στολές, κάτι που την έκανε να νιώσει τεράστια ντροπή κι ενώ έδειχνε να μην καταλαβαίνει τι έχει κάνει. Τελικά, αφέθηκε ελεύθερη αργά το βράδυ κι αφού το παιδί της την είχε στερηθεί όλη την ημέρα.

ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ

Χθες επρόκειτο ο άνδρας να καθίσει πάλι στο εδώλιο για «κακοποιητική συμπεριφορά», όμως εκείνος απουσίαζε από το Δικαστήριο. Μάρτυρας βεβαίωσε πως είχε covid 19, οπότε δεν μπορούσε να παραστεί και η ακροαματική διαδικασία αναβλήθηκε.

«Φοβάμαι. Θέλω να τελειώσει ο εφιάλτης μου» έλεγε στο περιβάλλον της η γυναίκα «του»!

Για ακόμη περισσότερα νεα από την Πάτρα, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, μπείτε στην ροή ειδήσεων του pelop.gr

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: