Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Πάτρα: Εκδήλωση του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ στις 2 Νοεμβρίου | Ειδήσεις
Πάτρα: Εκδήλωση του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ στις 2 Νοεμβρίου | Ειδήσεις

Πάτρα: Εκδήλωση του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ στις 2 Νοεμβρίου | Ειδήσεις


Το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ θα πραγματοποιήσει την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου στις 6.30 το απόγευμα στο ξενοδοχείο «Μy Way», στην αίθουσα του 1ου ορόφου, Λεωφ. Όθωνος-Αμαλίας 15 στην Πάτρα, Εκδήλωση Νομικής Πληροφόρησης με θέμα: «Βασικά σημεία του Ν.4808/2021 & το ισχύον κοινωνικοασφαλιστικό σύστημα».

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν από τους νομικούς συνεργάτες του Δικτύου Υπηρεσιών Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής Εργαζομένων & Ανέργων οι σημαντικότερες διατάξεις του νέου ν. 4808/2021 «για την προστασία της εργασίας» και οι πρόσφατες νομοθετικές παρεμβάσεις στο Κοινωνικοασφαλιστικό Σύστημα. Θα ακολουθήσει συζήτηση.

Η Εκδήλωση Νομικής Πληροφόρησης είναι ανοιχτή για το κοινό και αφορά τόσο εργαζόμενους όσο και ανέργους.

Την Πέμπτη, 3 Νοεμβρίου από τις 10 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι στα γραφεία του Ινστιτούτου Εργασίας ΓΣΕΕ ΠΔΕ (Κολοκοτρώνη 20, 6ος όροφος, Πάτρα) νομικοί θα απαντούν δωρεάν σε εξατομικευμένα ερωτήματα που αφορούν Εργασιακά Δικαιώματα (συμβάσεις, αποδοχές, άδειες κ.λπ.) και το Κοινωνικοασφαλιστικό (συνταξιοδοτικό δικαίωμα, συντάξεις γήρατος, χηρείας, αναπηρίας, απασχόληση συνταξιούχων κ.λπ.). Καταγραφή ερωτημάτων θα πραγματοποιηθεί και κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης την προηγούμενη μέρα.

Η διαδικασία συλλογής ερωτημάτων θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά με ραντεβού κατόπιν επικοινωνίας στα τηλέφωνα 2610624755 και 2610226347.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: