Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Πάτρα Ενωμένη: Γιορτινή εξόρμηση στο κέντρο της πόλης – Επίσκεψη στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας ΦΩΤΟ | Ειδησεις Πατρα νεα
ΠΑΤΡΑ

Πάτρα Ενωμένη: Γιορτινή εξόρμηση στο κέντρο της πόλης – Επίσκεψη στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας ΦΩΤΟ | Ειδησεις Πατρα νεα


Την παραμονή των Χριστουγέννων ήταν η σειρά του κέντρου της Πάτρας για… γιορτινή εξόρμηση της παράταξης «Πάτρα Ενωμένη».

Το μενού περιλάμβανε ανταλλαγή ευχών με συμπολίτες μας, με στελέχη και φίλους της παράταξης.

ΠΑΤΡΑΠΑΤΡΑΠΑΤΡΑ

Ακόμα, ο επικεφαλής Κώστας Σβόλης και η δημοτική παράταξη «Πάτρα Ενωμένη» αντάλλαξαν ευχές για τα Χριστούγεννα με πολίτες της γειτονιάς της Αγίας Βαρβάρας.

Συγκεκριμένα βρέθηκαν την Παρασκευή στον φιλόξενο χώρο του καφέ «Μίκης», σε ένα γιορτινό κάλεσμα με πρωτοφανή ανταπόκριση. Έγιναν συναντήσεις κατοίκους και επαγγελματίες της περιοχής και τα στελέχη της «Πάτρα Ενωμένη» συζήτησαν μαζί τους σε μιά γειτονιά με πολλά προβλήματα και ανησυχίες.

Ο επικεφαλής της παράταξης Κώστας Σβόλης δήλωσε τα εξής: «Ευχαριστώ θερμά όλες και όλους για τη συμμετοχή τους, όπως και τους συνεργάτες μου για τη διοργάνωση αυτής της συγκέντρωσης. Ευχαριστώ επίσης τον ιδιοκτήτη και τους εργαζόμενους του καταστήματος για την όμορφη γιορτινή φιλοξενία και εξυπηρέτηση. Το οδοιπορικό μας στις γειτονιές της Πάτρας, εκεί δηλαδή που χτυπάει ο σφυγμός της πόλης, θα συνεχιστεί. Χρόνια πολλά σε όλες και όλους».

ΠΑΤΡΑΠΑΤΡΑΠΑΤΡΑΠΑΤΡΑΠΑΤΡΑ

 

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: