Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Πάτρα: Γιαγιά κατάλαβε την απάτη και αντί για χρήματα πέταξε από το μπαλκόνι μια τσάντα με περιοδικά
Πάτρα: Γιαγιά κατάλαβε την απάτη και αντί για χρήματα πέταξε από το μπαλκόνι μια τσάντα με περιοδικά - PatrisNews - Εφημερίδα Πατρίς Ηλείας

Πάτρα: Γιαγιά κατάλαβε την απάτη και αντί για χρήματα πέταξε από το μπαλκόνι μια τσάντα με περιοδικά

Η γιαγιά κατάλαβε πως πρόκειται για απάτη και οδήγησε τον δράστη στα χέρια της αστυνομίας. Λίγους μήνες νωρίτερα, ο ίδιος είχε καταφέρει να βγάλει 20.000 ευρώ στα Γιάννενα, με ένα παρόμοιο χτύπημα…

Πανέξυπνη γιαγιά από την Πάτρα, όχι μόνο δεν εξαπατήθηκε απο τηλεφωνική απάτη, αλλά συνέβαλλε ώστε να συλλάβει η αστυνομία τον δράστη. Δεν ήταν άλλωστε η πρώτη φορά που ο 35χρονος από την Βουλγαρία έκανε αυτή τη δουλειά.

Από την κυρία Βασιλική ζήτησε χρήματα με το γνωστό πρόσχημα του τροχαίου που υποτίθεται πως είχε εμπλακεί η κόρη της. Η “σούπερ γιαγιά” δεν έχασε την ψυχραιμία της και κάνοντάς του ερωτήσεις κατάλαβε ότι ηταν απάτη. Με νοήματα και ενώ έκλεινε ραντεβού μαζι του στο σπίτι της στα Σαγέικα Αχαΐας για να του δώσει τα χρήματα, έλεγε στη κόρη της να ειδοποιήσει την αστυνομία.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο 35χρόνος πήγε στο σπίτι της, όπου η κυρία Βασιλική κέρδιζε χρόνο, πετώντας μάλιστα στον δράστη και την τσάντα της που αντι για λεφτά, είχε… περιοδικά. Η αστυνομία έφτασε και ο δράστης συνελήφθη.

Ο δράστης είχε καταφέρει στο παρελθόν να αποσπάσει 20.000 ευρώ απο ηλικιωμένο στα Ιωάννινα και 5.000 απο αλλο θύμα, επίσης στα Ιωάννινα. Είχε ξεκινήσει τη δράση του από τη Θεσσαλονίκη.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: