Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Πάτρα: Κατήγγειλε- ανακάλεσε βιασμό, οδηγήθηκε στη Ψυχιατρική

Πάτρα: Κατήγγειλε- ανακάλεσε βιασμό, οδηγήθηκε στη Ψυχιατρική

Ενα ιδιαιτέρως σοβαρό περιστατικό κλήθηκαν να διαχειριστούν, προ ημερών στην Πάτρα, οι υπηρεσίες της τοπικής ΕΛΑΣ.

«Πρωταγωνίστρια» νεαρή περίπου 20-22 ετών, η οποία το βράδυ του περασμένου Σαββάτου – εν μέσω ισχυρής βροχόπτωσης – περιφερόταν στην πλατεία του Αγίου Βασιλείου και σύμφωνα με πληροφορίες της «Εφ.Πελοπόννησος», ευρισκόμενη σε κακή κατάσταση, χτυπούσε κουδούνια σπιτιών ζητώντας ένα τσιγάρο και έναν αναπτήρα.

ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ

Η παρουσία μιας άγνωστης γυναίκας, όπως μεταφέρθηκε στην «Π»,η οποία μάλιστα κυκλοφορούσε μόνη σε ακραίες καιρικές συνθήκες και σε συνδυασμό με την εν γένει εικόνα της που παρέπεμπε σε άτομο που βρισκόταν σε καθεστώς πλήρους σύγχυσης, κινητοποίησε τους κατοίκους.

Για το περιστατικό, ενημερώθηκε το τηλεφωνικό κέντρο της Αμεσης Δράσης Πατρών και στην περιοχή έσπευσε περιπολικό του Α’ Αστυνομικού Τμήματος.

Την προσέγγιση της νεαρής ανέλαβε η γυναίκα ένστολος του πληρώματος. Με τους κατάλληλους χειρισμούς, την κατάφερε να την εμπιστευτεί και να της μιλήσει.

Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας τους, η νεαρή ανέφερε στην αστυνομικό, ότι είχε πέσει θύμα βιασμού.

ΑΡΝΗΣΗ

Η κοπέλα μεταφέρθηκε στην Ασφάλεια Πατρών, στο αστυνομικό μέγαρο της Ερμού. Εκεί προέβη στην καταγγελία ότι έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από άνδρα στην περιοχή του Αγίου Βασιλείου, χωρίς να δώσει περισσότερα στοιχεία.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν στο σχηματισμό δικογραφίας, με βάση τα όσα τους ανέφερε η νεαρή, ωστόσο όπως πληροφορείται η «Π»,στη συνέχεια ανακάλεσε την καταγγελία της υποστηρίζοντας ότι ουδέποτε υπήρξε βιασμός και κακώς το ανέφερε.

ΝΟΣΗΛΕΙΑ

Η νεαρή κατόπιν εισαγγελικής εντολής μεταφέρθηκε από αστυνομικούς του Β΄Αστυνομικού Τμήματος, στην Ψυχιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών, για ψυχιατρική εξέταση.

Από τη γνωμάτευση προέκυψε ότι χρήζει νοσηλείας και αποφασίστηκε ο εγκλεισμός της στη συγκεκριμένη κλινική.

Πληροφορίες της «εφ.Πελοπόννησος», θέλουν η γυναίκα να αντιμετωπίζει προβλήματα τοξικοεξάρτησης.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: