Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Πάτρα – Κίνηση «Πρόταση»: Κάλεσμα στη συλλογή τροφίμων για άπορες οικογένειες για το Πάσχα | Ειδησεις
Δήμος Πατρέων: Από σήμερα η συγκέντρωση τροφίμων για τον Ουκρανικό λαό

Πάτρα – Κίνηση «Πρόταση»: Κάλεσμα στη συλλογή τροφίμων για άπορες οικογένειες για το Πάσχα | Ειδησεις


Η ομάδας Επικοινωνίας και Στήριξης της Κίνησης «Πρόταση», στο πλαίσιο του έργου πρόληψης  για ποιότητα ζωής στη γειτονιά της και ενόψει των Άγιων Ημερών του Πάσχα, διοργανώνει μια δράση πρόληψης, αλληλεγγύης, και στήριξης  της γειτονιάς.

Προκειμένου να ενισχυθεί το Πασχαλινό τραπέζι των απόρων οικογενειών της περιοχής μας, όπως κάθε χρόνο, διοργανώνουμε και φέτος συλλογή τροφίμων και  απευθύνουμε κάλεσμα στους κατοίκους και τους ευαισθητοποιημένους φορείς της γειτονιάς μας αλλά και της ευρύτερης περιοχής, να  στηρίξουν και να συνδράμουν τη δράση αυτή.

Τα τρόφιμα θα συγκεντρώνονται στο Στέκι της Κίνησης «ΠΡΟΤΑΣΗ» (Σαρανταπόρου 20), από Τετάρτη 6-4-22 έως 15-4-22 καθημερινά 11π.μ.έως 13μ.μ, Πέμπτη και Παρασκευή 7/4/22, 8/4/22 και 14/4/22, 15/4/22 6:00-8:00 το απόγευμα.

Με την πεποίθηση ότι, το νοιάξιμο, η φροντίδα και η συμμετοχή στον κοινωνικό παλμό και την ποιότητα ζωής της γειτονιάς είναι επιτακτική ανάγκη,  προσωπική και συλλογική ευθύνη όλων των μελών μιας κοινότητας, προσκαλούμε  τους συμπολίτες μας να συμμετάσχουν  σε αυτή τη δράση κοινωνικής δικτύωσης, αλληλεγγύης, μοιράσματος και αγάπης.

Ευχόμαστε Καλό Πάσχα με Υγεία, Αγάπη και Ευημερία σε όλους!

Πληροφορίες: Οι Συντονιστές της Ομάδας Επικοινωνίας και Στήριξης

Αλέξης Μουζακιώτης : 6977500606  Δημήτρης Κάργας  : 6942295606

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις – νέα από την Πάτρα, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο pelop.gr

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: