Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Πάτρα: Κυκλοφορούν αρουραίοι στην 6η ΥΠΕ – Σκηνές απείρου κάλλους στο ισόγειο του κτιρίου
Πάτρα: Κυκλοφορούν αρουραίοι στην 6η ΥΠΕ - Σκηνές απείρου κάλλους στο ισόγειο του κτιρίου

Πάτρα: Κυκλοφορούν αρουραίοι στην 6η ΥΠΕ – Σκηνές απείρου κάλλους στο ισόγειο του κτιρίου


Σκηνές… άπειρου κάλλους στο ισόγειο του κτιρίου της 6ης ΥΠΕ στην Εθνική Οδό Πατρών Αθηνών, καθώς έντρομοι υπάλληλοι ήρθαν αντιμέτωποι με ποντίκια!

Επρόκειτο για αρουραίους οι οποίοι βρήκαν τον τρόπο και… τρύπωσαν στο κτίριο! Φυσικά δεν γνωρίζουμε αν όταν γυναίκες υπάλληλοι είδαν τα τρωκτικά «ανέβηκαν σε καρέκλες» θυμίζοντας σκηνές «τρόμου» από παλιές ελληνικές ταινίες, όμως είναι βέβαιο πως οι διαμαρτυρίες ήταν έντονες και έφθασαν μέχρι τον διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη.

Ετσι από την Τετάρτη το ισόγειο του κτιρίου, στο οποίο λειτουργούσαν κάποιες υπηρεσίες, παραμένει κλειστό αφού από το πρωί γινόταν μυοκτονία από εξειδικευμένο συνεργείο. Οι υπάλληλοι είχαν δίκιο καθώς δεν ήταν μόνο η «τρομάρα» που πήραν αλλά και το γεγονός πως οι αρουραίοι είναι φορείς μεταδοτικών ασθενειών ενώ πάντα ελλοχεύει και ο κίνδυνος της θανατηφόρου λεπτοσπείρωσης είτε από κόπρανα ποντικού, είτε αν το ζώο έλθει σε επαφή με άνθρωπο κινούμενο στον ίδιο χώρο.

Το γεγονός ανησύχησε και υπαλλήλους άλλων υπηρεσιών, και το δυσάρεστο νέο της ύπαρξης τρωκτικών σε μία υπηρεσία υγείας έκανε χθες τον γύρο νοσοκομείων και άλλων μονάδων υγείας.

Για ακόμη περισσότερα νεα από την Πάτρα, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, μπείτε στην ροή ειδήσεων του pelop.gr

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: