Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Πάτρα: «Νέοι» οι δύο ληστές της τράπεζας Πειραιώς;
Πάτρα: «Νέοι» οι δύο ληστές της τράπεζας Πειραιώς; | Ειδησεις Πατρα νεα

Πάτρα: «Νέοι» οι δύο ληστές της τράπεζας Πειραιώς;

Η αρχική εκτίμηση ότι οι δύο ληστές του υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στην οδό Ελληνος Στρατιώτου είναι «παλιοί γνώριμοι» της Ασφάλειας, ίσως και να μην είναι τόσο ακλόνητη.

Πάτρα: Πως έδρασαν οι ληστές της Τράπεζας στην Έλληνος Στρατιώτου

Για την ένοπλη εισβολή, με λεία 5.000  ευρώ, ελέχθη αρχικώς πως οι δύο δράστες είναι άτομα τα οποία είχαν συμμετάσχει σε παρόμοια «χτυπήματα» στην Πάτρα και την ευρύτερη περιοχή, ωστόσο, από τις περιγραφές υπαλλήλων – μόλις συνήλθαν από το σοκ – προέκυψε αναλυτικά ο σωματότυπος του κουκουλοφόρου ληστή και παρατηρήθηκε σχετική απόκλιση στις καταθέσεις.

Πρόκειτα για άνδρα μετρίου αναστήματος, μελαχροινό, με κανονικό βάρος, σύμφωνα τουλάχιστον με μια μαρτυρία, ίσως και μία δεύτερη.Δεδομένα και αποκλίνουσες προσεγγίσεις αναλύονται από αξιωματικούς της ΕΛΑΣ κι έχει προκύψει η εκδοχή ότι ίσως και να πρόκειται περί «νέων» ληστών, που δεν είχαν απασχολήσει στο παρελθόν τις τοπικές διωκτικές αρχές.

«Επεξεργαζόμαστε με προσοχή τα στοιχεία που έχουμε στη διάθεσή μας και αναλύουμε κάθε λεπτομέρεια. Αν πρόκειται για πρωτοεμφανισθέντες ληστές, ίσως και ν’ αργήσει λίγο η εξιχνίαση της υπόθεσης» έλεγε ενδεικτικά στην στήλη της «Πελοποννήσου» έμπειρος ένστολος .

Pelop

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: