Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Πάτρα: Ο Δήμος ετοιμάζει «θερμή» υποδοχή στον Κυριάκο Μητσοτάκη | Ειδησεις και νέα
Πάτρα: Ο Δήμος ετοιμάζει «θερμή» υποδοχή στον Κυριάκο Μητσοτάκη

Πάτρα: Ο Δήμος ετοιμάζει «θερμή» υποδοχή στον Κυριάκο Μητσοτάκη | Ειδησεις και νέα


Η επίσκεψη Μητσοτάκη απασχολεί έντονα, το τελευταίο διάστημα, τον Δήμο Πατρέων και σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος», στο Δημαρχιακό Μέγαρο της οδού Μαιζώνος, αναμένουν τις οριστικές αποφάσεις για την κάθοδο του πρωθυπουργού στην Αχαΐα, στοχεύοντας να «ακουστούν» και να κατατεθούν εκ νέου γνωστά αιτήματα.

Τρίτη(;) ο Μητσοτάκης στην Πατρών – Πύργου

Φαίνεται, πως δεν θα μείνει ανεκμετάλλευτη η παρουσία του κ. Μητσοτάκη, καθώς ο Κώστας Πελετίδης σκοπεύει να θέσει και πάλι τα «καυτά» ζητήματα που αποτέλεσαν, πρόσφατα και τους λόγους της μεγάλης μοτοπορείας στην Αθήνα.

Η δημοτική αρχή εκτιμά πως, η επίσκεψη αποτελεί μιας πρώτης τάξης ευκαιρία, για να τεθούν τα θέματα που αφορούν στο Δήμο και έχουν να κάνουν με την ανεργία, την υποχρηματοδότηση σε συνδυασμό με το κύμα ακρίβειας, το αυξημένο ενεργειακό κόστος και τις νέες αρμοδιότητες που μεταφέρονται από το κεντρικό κράτος, τη χρηματοδότηση για πρόληψη και την αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών, όπως πλημμύρες και πυρκαγιές.

Επιπλέον, θεωρείται δεδομένο πως θα γίνουν αναφορές και στα «πιο τοπικά θέματα», όπως η υπογειοποίηση του τρένου, από το Ρίο, η παραχώρηση του Ανατολικού Πάρκου στον Ριγανόκαμπο και η μη εγκατάσταση διοδίων στον αυτοκινητόδρομο Πατρών-Πύργου.

Μέχρι στιγμής, πάντως, δεν έχει γίνει γνωστό ποια μορφή θα έχει η υποδοχή του κυβερνητικού κλιμακίου, με επικεφαλή τον Κ. Μητσοτάκη, όμως, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η διάθεση της δημοτικής αρχής να κινητοποιηθεί.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις – νέα από την Πάτρα, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο pelop.gr

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: