Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Πάτρα: Παράσταση διαμαρτυρίας εργαζομένων από το «Αγιο Ανδρέα» σήμερα στην 6η ΥΠΕ | Ειδησεις Πάτρα νέα
Πάτρα - Νοσοκομείο Αγ. Ανδρέας: «Νυστέρι» για το ταμείο του «Ιπποκράτη» | Ειδησεις και νέα

Πάτρα: Παράσταση διαμαρτυρίας εργαζομένων από το «Αγιο Ανδρέα» σήμερα στην 6η ΥΠΕ | Ειδησεις Πάτρα νέα


Σχετικά με την συνάντηση των συμβασιούχων του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών «Ο Αγιος Ανδρέας» με Διοικητή 6ης ΥΠε, Γιάννη Καρβέλη, το Σωματείο Εργαζομένων του νοσοκομείου, Ο Ιπποκράτης, ανακοίνωσε ότι σήμερα Δευτέρα 11 Απριλίου θα πραγματοποιήσουν παράσταση διαμαρτυρίας.

Η ανακοίνωση: Στις 7 Απρίλη με μια πρωτοφανή διαδικασία που δεν τιμά κανέναν, ανακοινώθηκε σε 15 και πλέον συμβασιούχους του Νοσοκομείου μας η απόλυσή τους, η παύση εργασίας τους εν μέσω βάρδιας και εφημερίας, χωρίς να τους δοθεί καμία επίσημη εξήγηση.

Οι συμβασιούχοι αυτοί, είναι άκρως απαραίτητοι, δεδομένου ότι έχουμε τεράστιες ελλείψεις σε ανθρώπινο δυναμικό, όπως σας έχουμε αναφέρει και σε πρόσφατες παρεμβάσεις μας και θεωρούμε αναγκαία και απαραίτητη την παραμονή τους.

Με δεδομένη την δέσμευσή σας, στην πρόσφατη συνάντησή μας, ότι κάνετε προσπάθεια για να εξευρεθεί προσωπικό να μας ενισχύσετε, ζητάμε να βρεθεί ΑΜΕΣΑ η λύση έτσι ώστε αυτοί οι εργαζόμενοι, που διανύουν ήδη το τρίτο τρίμηνο της εργασίας τους, που τους οφείλονται αρκετά ρεπό και έχουν αποκτήσει την σχετική εμπειρία, να παραμείνουν στην εργασία τους.

Για το σκοπό αυτό εμείς, μαζί με όλους αυτούς τους εργαζόμενους και όχι μόνο, την ΔΕΥΤΕΡΑ 11/4/2022 και ώρα 12 το μεσημέρι θα είμαστε στην 6η ΥΠε περιμένοντας θετικές και οριστικές απαντήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις – νέα από την Πάτρα, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο pelop.gr

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: