Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Πάτρα – Ρίο: Η Τροχαία δεν «βλέπει» σταντ; – Παράπονα για παραβάσεις και άγνοια | Ειδησεις Πατρα νεα

Πάτρα – Ρίο: Η Τροχαία δεν «βλέπει» σταντ; – Παράπονα για παραβάσεις και άγνοια | Ειδησεις Πατρα νεα


Χειρότερη από ποτέ έχει γίνει η κατάσταση με τα σημεία στάθμευσης οχημάτων στην παραλία Δημορρηγόπουλου στο Ακταίο με βάση τα όσα μας μετέφεραν περίοικοι της λαοφιλούς παραλιακής ζώνης της Πάτρας.

Η «Π» λαμβάνει ανά τακτά διαστήματα παράπονα από λουόμενους και πελάτες καταστημάτων εστίασης της περιοχής για τη σημαντική έλλειψη θέσεων στάθμευσης που παρατηρείται κάθε καλοκαίρι, με το πρόβλημα φέτος να έχει διογκωθεί.

Οπως μετέφεραν στην εφημερίδα, πέρα από τη γενική έλλειψη χώρων στάθμευσης στην παραλιακή οδό, το πρόβλημα μεγαλώνει από την τακτική καταστημάτων εστίασης που τοποθετεί στην άκρη του δρόμου διαφημιστικές πινακίδες, πλαστικές καρέκλες και άλλα αντικείμενα για να μην παρκάρουν οχήματα.

Πολίτης που διαπίστωσε για μία ακόμα χρονιά αυτή την πρακτική μετέφερε με αγανάκτηση στην «Π» ότι θέλει να γίνει πελάτης στα μαγαζιά αλλά φεύγει όταν βλέπει ότι δεν τον αφήνουν να παρκάρει.

Επιπλέον, έγινε γνωστό ότι η Τροχαία περνάει (σπάνια λένε) από την περιοχή και όταν περνάει αγνοεί την παράβαση των καταστημάτων που καταλαμβάνουν τον χώρο.

Είναι γνωστό τουλάχιστον την τελευταία δεκαετία ότι οι καταστηματάρχες προχωρούν σε αυτή την πρακτική για να διαφημίσουν τον κατάλογό τους, αλλά τα παράπονα των κατοίκων είναι εύλογα και συνοψίζονται στην εξής φράση: «Είναι δυνατόν παραλιακό μαγαζί να πιάνει χώρο για να διαφημίσει ότι πουλάει γαύρο και καλαμαράκια;».

Για ακόμη περισσότερα νεα από την Πάτρα, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, μπείτε στην ροή ειδήσεων του pelop.gr

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: