Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Πάτρα: Σήμερα η κρίσιμη σύσκεψη για το κτιριακό του νοσοκομείου «Αγιος Ανδρέας»
Πάτρα: Σήμερα η κρίσιμη σύσκεψη για το κτιριακό του νοσοκομείου «Αγιος Ανδρέας» | Ειδήσεις Πάτρα νέα

Πάτρα: Σήμερα η κρίσιμη σύσκεψη για το κτιριακό του νοσοκομείου «Αγιος Ανδρέας»


Σήμερα Τρίτη 25/10/2022 και ώρα 7 μ.μ., η ηγεσία του υπουργείου Υγείας θα καθίσει σε κοινό τραπέζι με τους φορείς της Αχαΐας προκειμένου να εξεταστεί η δυνατότητα ανέγερσης ενός επιπλέον κτιρίου στον «Αγιο Ανδρέα».

Οπως έγραψε η εφημερίδα «Πελοπόννησος», πρόκειται για το ραντεβού που είχε ζητήσει το Σωματείο Εργαζομένων του νοσοκομείου και εκπρόσωποι των φορέων της πόλης στo πλαίσιο της σύσκεψης που είχε πραγματοποιηθεί τον περασμένο Ιούλιο. Το σημερινό ραντεβού κλείστηκε μετά από παρέμβαση του πρώην πρωθυπουργού και νυν βουλευτή Αχαΐας, Γιώργου Παπανδρέου.

Στη σύσκεψη πρόκειται να συμμετάσχουν εκ μέρους του Σωματείου Εργαζομένων του «Αγίου Ανδρέα», ο πρόεδρος Μιχάλης Στελλάτος και οι δύο επικεφαλής των παρατάξεων της «Συνδικαλιστικής Αλλαγής» Κώστας Πετρόπουλος και της «Ανεξάρτητης Κίνησης Εργαζομένων», Χρήστος Σουγλέρης και η τριμελής επιτροπή της ΕΙΝΑ.

Από την πλευρά των φορέων έχουν κληθεί όλοι οι βουλευτές του Νομού, η Περιφέρεια, οι Δήμοι Πατρέων, Δυτικής Αχαΐας και Ερυμάνθου, ο Ιατρικός Σύλλογος, ο Εμπορικός Σύλλογος, το ΤΕΕ και το Εργατικό Κέντρο.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: