Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Σήμερα η μάχη στον Ιατρικό Σύλλογο
Πάτρα: Σήμερα η μάχη στον Ιατρικό Σύλλογο - Αναμένεται μεγάλη συμμετοχή | Ειδήσεις Πάτρα νέα

Σήμερα η μάχη στον Ιατρικό Σύλλογο


Στην οδό Βότση 42 είναι στραμμένο σήμερα το βλέμμα του ιατρικού κόσμου της περιοχής. Πέντε υποψήφια σχήματα διεκδικούν την ψήφο των 1.896 γιατρών με στόχο τη διοίκηση του Συλλόγου.

Οι γιατροί της περιοχής προσέρχονται στις κάλπες προκειμένου να εκλέξουν το νέο ΔΣ του Συλλόγου, το Πειθαρχικό Συμβούλιο και τους αντιπροσώπους τους στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο.

Πέραν της κρισιμότητας που χαρακτηρίζει το ιατρικό επάγγελμα την περίοδο που διανύουμε, το παρασκήνιο, οι διαβουλεύσεις, οι συμμαχίες και οι μεταγραφές που προηγήθηκαν του ανοίγματος της κάλπης, ανεβάζουν κατά πολύ τον πήχη της εκλογικής διαδικασίας.

Επίσης για πρώτη φορά φρόντισε η πλειοψηφία των εγγεγραμμένων μελών στον Ιατρικό Σύλλογο Πατρών, να τακτοποιηθεί οικονομικά κι έτσι να έχει δικαίωμα ψήφου. Συγκεκριμένα σε σύνολο 2.000 μελών είναι οικονομικά εντάξει οι 1.896.

Υπενθυμίζουμε ότι τα υποψήφια σχήματα είναι τα εξής: «ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» (ΙΑΣΥ) με επικεφαλής την Αννα Μαστοράκου, «ΕΝΙΑΙΑ ΜΕΤΩΠΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» (ΕΜΕΙΣ) με επικεφαλής τον Δημήτρη Ζιαζιά, «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΙΑΤΡΩΝ» (ΔΗΠΙ) με επικεφαλής τον Απόστολο Σωτηρούδη, «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑΤΡΩΝ» (ΔΗΠΑΚ) με επικεφαλής τον Θεόδωρο Τουλγαρίδη και «ΕΝΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΙΑΤΡΩΝ» (ΕΣΙ) με επικεφαλής τον Τάκη Γεωργακόπουλο.

Το αποτέλεσμα θα κριθεί κυρίως από τις έδρες που θα κερδίσουν τα δύο πρώτα ψηφοδέλτια και ακολούθως το τρίτο. Κατά κοινή ομολογία η σημερινή διαδικασία είναι ιδιαίτερα δύσκολη και το αποτέλεσμά της θα δώσει απαντήσεις για πολλά που έχουν ακουστεί την προεκλογική περίοδο.

Για ακόμη περισσότερα νεα από την Πάτρα, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, μπείτε στην ροή ειδήσεων του pelop.gr

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: