Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Πάτρα: Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στην Αγγελική Καραχάλιου – Η παράκκληση της οικογένειας

Πάτρα: Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στην Αγγελική Καραχάλιου – Η παράκκληση της οικογένειας


Βαρύ το πένθος για την απώλεια της 46χρονης Αγγελικής Καραχάλιου, από την Πάτρα.

Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα Τρίτη 19/7/2022, στις 12 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Προαστίου. Παράκληση της οικογενείας αντί στεφάνων τα χρήματα να δοθούν στην
Κιβωτό του Κόσμου. GR 3702601780000870100872073.

Η 6η ΥΠΕ σε έναν συγκινητικό αποχαιρετισμό σημειώνει: «Έφυγε» από τη ζωή η συνάδελφός μας Αγγελική Καραχάλιου στα 46 της μόλις χρόνια. Η Άντζελα όπως την αποκαλούσαμε, εργαζόταν από το 2019 κοντά μας και ανήκε στη Διεύθυνση Προσωπικού. Ήταν αυτό που λέει και το όνομά της… Ένας «άγγελος». Που «έφυγε» για τον ουρανό, αφήνοντάς μας το χαμόγελό της, την προθυμία της, την καλοσύνη και την καθαρή της ψυχή.

Ήταν ένα παιδί της προσφοράς με καθαρό ηθικό αποτύπωμα. Δεν είχαμε ακούσει ποτέ «όχι» σε οποιοδήποτε κάλεσμα για εργασία, ενώ χωρίς να ρωτά πολλά, προσέφερε ακόμη περισσότερα από ό,τι ζητούσαμε.

Διαισθανόταν τις ανάγκες που προέκυπταν από την εργασία και εργαζόταν χωρίς να περιμένει ανταλλάγματα.

Ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ, η Διεύθυνση Προσωπικού και όλο το δυναμικό της υπηρεσίας, εκφράζουν τη βαθιά τους οδύνη για την απώλεια της Άντζελας. Το γραφείο της στο δεύτερο όροφο, δεν θα «χρωματιστεί» από τα γέλια και το ευγενικό της εκτόπισμα».

Για ακόμη περισσότερα νεα από την Πάτρα, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, μπείτε στην ροή ειδήσεων του pelop.gr

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: