Νέα και ειδήσεις της Ηλείας , Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα, Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Πάτρα: Στάζουν τα ταβάνια και στο 53ο Δημοτικό Σχολείο! ΦΩΤΟ | Ειδήσεις
ΠΑΤΡΑ

Πάτρα: Στάζουν τα ταβάνια και στο 53ο Δημοτικό Σχολείο! ΦΩΤΟ | Ειδήσεις


Μπορεί η δημοτική αρχή της Πάτρας, με τη χθεσινή της ανακοίνωση, να προσπάθησε να παρουσιάσει ως δήθεν μεμονωμένο περιστατικό, αυτό που έφερε στη δημοσιότητα η «Πελοπόννησος» με τη δημοσιοποίηση φωτογραφιών με τις… λεκάνες στο μάθημα των παιδιών του 20ού Δημοτικού Σχολείου Αρόης, αλλά με νέο ντοκουμέντο, σήμερα η «Π», παρουσιάζει ότι το πρόβλημα αφορά κι άλλα σχολεία της Πάτρας!

Η ίδια ντροπιαστική κατάσταση συμβαίνει και στο 53ο ΔΣ Πατρών, με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, να υπογραμμίζει την επικινδυνότητα για την ασφάλεια και σωματική ακεραιότητα των μαθητών, από την ολισθηρότητα των νερών που στάζουν από τα ταβάνια του σχολείου και τα νερά, όπως σημειώνουν, να μπαίνουν ακόμα και στις τάξεις διδασκαλίας! Και σε αυτή την περίπτωση οι δάσκαλοι τοποθετούν… πλαστικές λεκάνες στα σημεία που στάζουν, προκειμένου να τα μαζέψουν.

Η δραματική ανακοίνωση των γονέων, που υπογράφεται από την πρόεδρο Μαγδαληνή Γκολφίνου και τη γραμματέα Αθηνά Ροδίτη, αφορά σε πρόβλημα που σοβεί εδώ και χρόνια, αλλά ακόμα δεν έχει δοθεί λύση από τον Δήμο Πατρέων, καίτοι έχει ενημερωθεί αρμοδίως. Καλούν σε γενική συνέλευση για να συζητήσουν το σημαντικό θέμα μόνωσης της ταράτσας.

Οπως σημείωνε ο Σύλλογος: «Εχει δημιουργηθεί πρόβλημα στην ταράτσα του σχολείου με αποτέλεσμα το ταβάνι να στάζει, το νερό να πέφτει στις σκάλες και να είναι εξαιρετικά επικίνδυνο για την σωματική ακεραιότητα των παιδιών. Το ίδιο πρόβλημα υπάρχει και στο στέγαστρο του αίθριου στον επάνω όροφο του σχολείου και το νερό εισέρχεται μέσα στις τάξεις. Παρακαλούμε ιδιαίτερα να παρευρεθείτε οι γονείς των παιδιών που φοιτούν στην Γ΄ Δ΄ Ε΄και ΣΤ΄ τάξεις καθώς αυτά τις χρησιμοποιούν καθημερινά, προκειμένου να ενημερωθείτε για το θέμα, να σας πούμε τι ενέργειες έχουμε κάνει και να βρούμε λύση».

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: