Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Πάτρα: Συνάντηση Πελετίδη και Ασπράγκαθου με το ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου | Ειδησεις
Πάτρα: Συνάντηση Πελετίδη και Ασπράγκαθου με το ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου

Πάτρα: Συνάντηση Πελετίδη και Ασπράγκαθου με το ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου | Ειδησεις


Ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης και ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Καθαριότητας και Ανακύκλωσης Νίκος Ασπράγκαθος, είχαν σήμερα συνάντηση, στο Δημαρχείο, με το νέο Δ.Σ. του Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου Πάτρας (ΕΕΣΠ).

Η συνάντηση έγινε σε καλό κλίμα και σε αυτήν συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την λειτουργία και την εικόνα της πόλης, ενώ από πλευράς Εμπορικού Συλλόγου και στο πλαίσιο συζήτησης για τα μεγάλα θέματα της περιοχής, τονίστηκε για μια ακόμα φορά η στήριξη στο αίτημα – απαίτηση του Δήμου, για υπογειοποίηση της νέας σιδηροδρομικής γραμμής, από το Ρίο μέχρι την Πάτρα.

Εξέφρασαν επίσης την ικανοποίησή τους για το πρόγραμμα των αναπλάσεων που είναι σε εξέλιξη στην πόλη, ζητώντας στο μέτρο που είναι αυτό δυνατόν, επίσπευση των εργασιών.

Συμφωνήθηκε και από τις δύο πλευρές, να υπάρχει συνεργασία και ενημέρωση, κυρίως σε θέματα έργων, αλλά και μικρότερων εργασιών, που αφορούν και επηρεάζουν τον εμπορικό κόσμο της Πάτρας.

Για ακόμη περισσότερα νεα από την Πάτρα, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, μπείτε στην ροή ειδήσεων του pelop.gr

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: