Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Πάτρα – θάνατοι παιδιών: Εξηγήσεις για το «ένταλμα», την πορεία των ερευνών και τα «στέρεα» συμπεράσματα
Πάτρα - Θάνατος τριών παιδιών: Αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών στέλνουν μήνυμα – «Η αλήθεια έρχεται και θα λάμψει» | Ειδησεις και νέα

Πάτρα – θάνατοι παιδιών: Εξηγήσεις για το «ένταλμα», την πορεία των ερευνών και τα «στέρεα» συμπεράσματα


«Η προκαταρτική εξέταση από το Τμήμα Ανθρωποκτονιών έχει ολοκληρωθεί. Το σενάριο της εσπευσμένης έκδοσης του οποιουδήποτε εντάλματος σύλληψης, εφ’ όσον βέβαια προκύψουν ευθύνες για το θάνατο των τριών κοριτσιών της οικογένειας Δασκαλάκη, είναι ασθενέστατο, για να μην πούμε ανύπαρκτο. Επί του παρόντος τουλάχιστον…».

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Το μήνυμα της Ρούλας Πισπιρίγκου στους επικριτές της: «Σταματήστε. Έχετε άδικο….»

Αξιόπιστη αστυνομική πηγή μάς μετέφερε τα παραπάνω, με την εξής προσθήκη: «Ενα τόσο δισεπίλυτο μυστήριο δεν προσφέρεται ακόμη και για το παραμικρό ρίσκο κι ας βιώνουν κάποιοι το μαρτύριο της σταγόνας. Μπορεί να έχουν πλέον συγκεκριμένη «κατεύθυνση» οι έρευνες και να έχουν εξαχθεί «στέρεα» συμπεράσματα, αλλά ο χειρισμός της υπόθεσης γίνεται βήμα – βήμα. Αργά και σταθερά. Η αίσθηση είναι ότι δεν θα επιδειχθεί η οποιαδήποτε σπουδή. Θα ολοκληρωθεί, δηλαδή, όλος ο κύκλος των καταθέσεων και επίσης θα πάρει στα χέρια του το Ανθρωποκτονιών την ιατροδικαστική έκθεση του κ. Μπουζιάνη για το θάνατο της Τζωρτζίνας, καθώς μετέπειτα και το πόρισμα της τριμελούς Aτυπης Επιτροπής Ιατροδικαστών, μετά την συνδυαστική εξέταση των εκθέσεων για τους τρεις θανάτους, και μόνο τότε θα πάμε στο επόμενο στάδιο. Ητοι, στην αποστολή του «φακέλου» από το Ανθρωποκτονιών στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πάτρας. Ανατροπή και πραγματικά ραγδαία εξέλιξη θα έχουμε μόνο αν και επιστημονικά έχουμε απόδειξη διάπραξης εγκλήματος…».

Στο μεταξύ, μια άλλη παράμετρος της υπόθεσης είναι οι κλήσεις γιατρών, νοσοκόμων και άλλων προσώπων της Πάτρας, που δεν έχουν ειδοποιηθεί ακόμη να καταθέσουν. Και μόνο από το γεγονός αυτό αποδεικνύεται η άκρα μυστικότητα κάτω από την οποία κινούνται οι άνδρες της ΕΛΑΣ.

Υπόθεση Τζωρτζίνας: Η 9χρονη δεν κατάπιε ποτέ αποτσίγαρο και δεν νοσηλεύθηκε!

Εδώ και 20 μέρες γράφεται ότι…«ήλθε, θα έλθει, βρίσκεται στην Πάτρα» κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, αλλά κανείς δεν το έχει δει! Διότι, προφανώς, κατά τα φαινόμενα, δεν έχει έλθει ακόμη. Αλλωστε, τεκμαίρεται αυτό και από την χθεσινή επισήμανση ανώτερου αξιωματικού της Αστυνομίας Διεύθυνσης Αχαΐας: «Μια ειδοποίηση θα την είχαμε αν «κατέβαινε» κλιμάκιο στην Πάτρα, άσχετα αν δεν θα πίναμε ούτε…καφέ μαζί. Δεν θα ήταν σκόπιμο κάτι τέτοιο, γιατί δεν έχουμε όρεξη να «χρεωθούμε» την οποιαδήποτε διαρροή. Σε μια τόσο σοβαρή υπόθεση, πρέπει να κάνουν απερίσπαστοι τη δουλειά τους…».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις – νέα από την Πάτρα, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο pelop.gr

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: