Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Πατρινό Καρναβάλι 2023: Έσπασε κάθε ρεκόρ επισκεψιμότητας – Τι έγινε σε άλλους προορισμούς
Πατρινό Καρναβάλι 2023: Έσπασε κάθε ρεκόρ επισκεψιμότητας - Τι έγινε σε άλλους προορισμούς

Πατρινό Καρναβάλι 2023: Έσπασε κάθε ρεκόρ επισκεψιμότητας – Τι έγινε σε άλλους προορισμούς


Η καρδιά του Πατρινού Καρναβαλιού χτυπά ξανά φέτος και η πόλη της Πάτρας έσπασε κάθε ρεκόρ επισκεψιμότητας.

Όπως μεταφέρει η ΕΡΤ, η επανέναρξη των αποκριάτικων εκδηλώσεων μετά την παύση τριών χρόνων λόγω πανδημίας, φαίνεται να έχει τη μεγαλύτερη δυναμική από ποτέ. Η πληρότητα των καταλυμάτων στους δημοφιλείς προορισμούς ξεπερνά κάθε προηγούμενο. Mάλιστα στην πρωτεύουσα του καρναβαλιού, την Πάτρα, αρκετοί επισκέπτες είναι αποφασισμένοι να κοιμηθούν ακόμη και στα αυτοκίνητά τους προκειμένου να δώσουν το παρόν στις αυριανές εκδηλώσεις.

Πατρινό Καρναβάλι 2023: Τα ευφάνταστα άρματα στους δρόμους της Πάτρας ΦΩΤΟ

Η αχαϊκή πρωτεύουσα κρατά τα σκήπτρα, ως βασίλισσα του καρναβαλιού, σπάζοντας κάθε προηγούμενο ρεκόρ επισκεψιμότητας. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κατάλυμα ούτε για δείγμα, ενώ ο αριθμός των επισκεπτών αυξάνεται ώρα με την ώρα για την μεγάλη παρέλαση της Κυριακής.

Πατρινό Καρναβάλι 2023: Έσπασε κάθε ρεκόρ επισκεψιμότητας - Τι έγινε σε άλλους προορισμούς

Οικονομική τονωτική «ένεση» σε πολλούς προορισμούς της χώρας, προσφέρει το πρώτο εορταστικό τριήμερο της χρονιάς. Σε Πάτρα, Ιωάννινα, Μέτσοβο, Ρέθυμνο και Ξάνθη η πληρότητα αγγίζει το 100%. Μετρημένα στα δάχτυλα τα διαθέσιμα καταλύματα στην Ήπειρο σε Τζουμέρκα, Κόνιτσα και Ζαγοροχώρια ενώ πολύ υψηλές πληρότητες καταγράφονται στα Καλάβρυτα, την ορεινή Κορινθία και την ορεινή Αρκαδία.

Πατρινό Καρναβάλι 2023: Εντυπωσίασε όλη την Ελλάδα η Βασίλισσα Κατερίνα Βενέρη-Σιούλη ΦΩΤΟ

Ωστόσο, οι τιμές των τουριστικών πακέτων είναι σύμφωνα με τα στοιχεία είναι αυξημένες κατά 10% με τις περισσότερες προκρατήσεις να περιλαμβάνουν δύο διανυκτερεύσεις.

Μετά από 3 χρόνια περιορισμών, όλη η Ελλάδα ζει σε ρυθμούς καρναβαλιού δίνοντας μια μεγάλη ανάσα στις τοπικές οικονομίες.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: