Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Πατρών – Πύργου: «Έχουμε πολλά φέρετρα … Προτεραιότητα τα θέματα οδικής ασφάλειας»
Κ. Καραμανλής: Οχι άλλη εικονική πραγματικότητα στα μεγάλα έργα

Πατρών – Πύργου: «Έχουμε πολλά φέρετρα … Προτεραιότητα τα θέματα οδικής ασφάλειας»

Μίλησε για προσπάθεια να «κολλήσει» στην Ολυμπία Οδό αυτό το έργο, μια και εκεί ανήκε εξ αρχής.

Αναφορά στην πολύπαθη Πατρών – Πύργου που παραμένει καρμανιόλα έκανε ο Υπουργός Υποδομών Κώστας Καραμανλής μιλώντας στην  εκπομπή One Direct του τηλεοπτικού σταθμού One Channel. Άφησε αιχμές για την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και την απόφαση να κατατμήσει το έργο σε 8 εργολαβίες και είπε πως υπάρχουν πολλά φέρετρα σε αυτόν τον δρόμο και πως κατανοεί την αγωνία των κατοίκων της Αχαΐας και της Ηλείας. Είπε μάλιστα πως εφόσον υπάρξει συνεννόηση με τους ευρωπαϊκούς θεσμούς θα γίνουν ανακοινώσεις. Πρόσθεσε πως γίνεται προσπάθεια να «κολλήσει» στην Ολυμπία Οδό αυτό το έργο, μια και εκεί ανήκε εξ αρχής.

Αναλυτικά:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ ήθελε να φτιάξει ένα συγκεκριμένο καναλάρχη, επιχειρηματία και εκδότη και να του δώσει αυτό το έργο. Και το όνομα αυτού του ανθρώπου είναι κ. Καλογρίτσας. Και στο τέλος πέταξαν τον άνθρωπο ως στημένη λεμονόκουπα, μια και δεν είχε εγγυητικές για το συγκεκριμένο έργο και κηρύχθηκε έκπτωτος της διαδικασίας» τονίζει.

Όσον αφορά στον ίδιο, επισημαίνει την προσπάθεια να «κολλήσει» στην Ολυμπία Οδό αυτό το έργο, μια και εκεί ανήκε εξ αρχής.

«Έχουμε πολλά φέρετρα σε αυτό το δρόμο. Είναι προτεραιότητα για εμάς τα θέματα οδικής ασφάλειας» συμπληρώνει. Υποστηρίζει μάλιστα ότι εφόσον θα υπάρξει συνεννόηση με τους ευρωπαϊκούς θεσμούς θα γίνουν οι κατάλληλες ανακοινώσεις.

«Καταλαβαίνω την αγωνία των κατοίκων Ηλείας και Αχαϊας. 4,5 χρόνια υπέστησαν απίστευτη κοροϊδία. Το θέμα δυστυχώς πολιτικοποιείται και όταν αυτό συμβαίνει δεν είναι υπέρ του δημοσίου συμφέροντος» προσθέτει σχετικά.

TheBest.gr

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: