Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Παύλος Χαϊκάλης: Χρεώνει 90 ευρώ την συνεδρία για να σας διαβάσει τα άστρα
Παύλος Χαϊκάλης: Χρεώνει 90 ευρώ την συνεδρία για να σας διαβάσει τα άστρα

Παύλος Χαϊκάλης: Χρεώνει 90 ευρώ την συνεδρία για να σας διαβάσει τα άστρα


Μετά την απαράδεκτη δήλωση του ηθοποιού για τον Ηλία Μίχο, συνέχισε στην εκπομπή Tlive λέγοντας τα ποσά που χρεώνει τους πελάτες του για να τους διαβάσει τον αστρολογικό χάρτη.

Στο προσκήνιο βρέθηκε για άλλη μία φορά ο Παύλος Χαϊκάλης, αυτή την φορά για τα όσα είπε για τον Ηλία Μίχο, βασικό κατηγορούμενο της υπόθεσης μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό.

Με δεδομένο ότι ο ηθοποιός ασχολείται τον τελευταίο καιρό επαγγελματικά με τα ζώδια έκανε την αστρολογική ανάλυση του 53χρονου, αποδίδοντας τις πράξεις του στον… Κρόνο, τοποθέτηση που προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις.

Η απαράδεκτη δήλωση του Παύλου Χαϊκάλη

“Ο Ηλίας Μίχος είναι ένας άνθρωπος που αυτή την περίοδο θέλει πολύ σεξ. Για όλο αυτό που συνέβη φταίει ο Κρόνος. Μάλιστα, όπως θα δείτε στο μέλλον θα πέσει στα μαλακά. Δεν ξέρω αν αυτό θα είναι από τη διαχείριση με παιχνίδια της εξουσίας ή από την αιτία της προγενέθλιας έκλειψή του, η οποία ήταν ευνοϊκή”, ανέφερε στο βίντεο που “ανέβασε” στο κανάλι του στο Youtube που είναι αφιερωμένο στην αστρολογία.

Στο πλαίσιο αυτό, η εκπομπή του Alpha “Tlive” παρουσίασε τα ποσά που ζητά ο Παύλος Χαϊκάλης από τους πελάτες του, προκειμένου να τους αναλύσει διαδικτυακά τον αστρολογικό τους χάρτη.

Όπως φαίνεται, ο καλλιτέχνης χρεώνει 120 ευρώ για 90 λεπτά, ενώ υπάρχει και προσφορά έως το τέλος του χρόνου για τους ενδιαφερόμενους που θα μπορούν να πληρώσουν 90 ευρώ για το ίδιο χρονικό διάστημα.

Αυτό που παρατήρησε η παρουσιάστρια της εκπομπής, Τατιάνα Στεφανίδου είναι ότι ο ηθοποιός αναγράφει ως συνεδρίες τα αστρολογικά ραντεβού του.

Δείτε το βίντεο:

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: