Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Πέγκυ Ζήνα: «Δεν ήθελα να μεγαλώσουν το παιδί μου γιαγιάδες και νταντάδες»
Πέγκυ Ζήνα: «Δεν ήθελα να μεγαλώσουν το παιδί μου γιαγιάδες και νταντάδες»

Πέγκυ Ζήνα: «Δεν ήθελα να μεγαλώσουν το παιδί μου γιαγιάδες και νταντάδες»Η δημοφιλής τραγουδίστρια μίλησε στη Τζένη Θεωνά και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε

Στη μητρότητα, την ισορροπία με τη δουλειά, αλλά και την πίεση που δέχτηκε από τον κοινωνικό της περίγυρο για το θέμα του παιδιού, μίλησε μεταξύ άλλων στην εκπομπή «Μαμά-δες» η Πέγκυ Ζήνα.

«Όταν ήρθε η Ηλέκτρα, μετρούσαμε 15 χρόνια σχέσης με τον Γιώργο. Το κάναμε όταν θέλαμε να το χαρούμε, να το ζήσουμε και να το επισφραγίσουμε. Μάλλον έπαιζε και το θέμα του παιδιού, ήμασταν λίγο παραδοσιακοί σε αυτό. Αν και όταν παντρευτήκαμε, δεν είχαμε σκοπό ακόμα να κάνουμε παιδί» δήλωσε η Πέγκυ Ζήνα. «Έζησα αυτό το “πότε θα κάνεις παιδί;”, ενώ ήμουν μόλις 31-32. Δεν ήθελα να το μεγαλώσουν όμως γιαγιάδες και νταντάδες το παιδί, για να δουλεύω εγώ 5 ημέρες τη βδομάδα. Όταν όμως έγινε μετά την κρίση 2 ημέρες στη νύχτα, τότε θεώρησα, ότι είμαι πολύ σωστή μαμά, που δουλεύει μόνο 2 μέρες, ήταν πιο εύκολο. Και ήθελα να αφιερωθώ πια εκεί» εξομολογείται.

Όσο για το πόσο δύσκολο είναι για μία τραγουδίστρια να συνδυάσει μητρότητα και επάγγελμα, η Πέγκυ Ζήνα απαντά: «Συνήθως οι τραγουδίστριες που γίνονται μαμάδες, εξαφανίζονται. Συνήθως είναι δύσκολο να επανέλθουν μετά». Τονίζει δε, ότι «είναι λίγο άδικο αυτό που συμβαίνει στις εργαζόμενες μητέρες και ειδικά σε αυτές που βρίσκονται κάτω από τα φωτά. Το έφαγα λοιπόν αυτό, ενώ όλα έγιναν στην πολύ σωστή στιγμή για μένα, δηλαδή στα 35. Άρχισα να το σκέφτομαι πολύ έντονα στα 34 και στα 35 ήρθε».

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: