Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Πένθος σε Γρανιτσέικα και Πύργο για τον θάνατο του Παύλου Γκίστη
Πένθος σε Γρανιτσέικα και Πύργο για τον θάνατο του Παύλου Γκίστη - PatrisNews - Εφημερίδα Πατρίς Ηλείας

Πένθος σε Γρανιτσέικα και Πύργο για τον θάνατο του Παύλου Γκίστη

Στην θλίψη βυθίστηκαν τα Γρανιτσέικα αλλά και η ευρύτερη περιοχή του Πύργου στο άκουσμα του θανάτου του Παύλου Γκίστη σε ηλικία 82 ετών.

Ο εκλιπών μετά από μια σύντομη περιπέτεια υγείας άφησε σήμερα το μεσημέρι την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο του Ρίου, στο οποίο είχε εισαχθεί το Σάββατο.

Άνθρωπος της προσφοράς, αγαπητός, γελαστός, υπόδειγμα οικογενειάρχη αλλά και καλός γείτονας και ενεργό μέλος της κοινωνίας των Γρανιτσεΐκων, είναι μερικοί από τους χαρακτηρισμούς που του αποδίδουν όσοι τον γνώριζαν οι οποίοι πενθούν τον χαμό του μαζί με την σύζυγό του Βούλα και τα δυο αγαπημένα του παιδιά, τον Ανδρέα και τον Πέτρο.

Ο Παύλος Γκίστης διατηρούσε επί πολλές δεκαετίες το πρώτο πρατήριο καυσίμων που λειτούργησε στην οδό Κατακόλου στην περιοχή της Κάστας, το οποίο στη συνέχεια πέρασε στα χέρια του ενός εκ των δυο γιων του, του Ανδρέα ο οποίος ανέπτυξε την επαγγελματική του δραστηριότητα στο ίδιο σημείο, όμως ο ίδιος δεν εγκατέλειψε την επιχείρηση αφού ήταν πάντα εκεί, αποτελώντας επί σειρά ετών, σημείο αναφοράς για το χώρο.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: