Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Πετράλωνα: Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για τον βιασμό δύο ανήλικων αδελφών από πατέρα, συγγενείς και φίλους
Πετράλωνα: Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για τον βιασμό δύο ανήλικων αδελφών από πατέρα, συγγενείς και φίλους

Πετράλωνα: Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για τον βιασμό δύο ανήλικων αδελφών από πατέρα, συγγενείς και φίλουςΗ καταγγελία σε βάρος του πατέρα εκκρεμεί από το 2017 – Στην υπόθεση εμπλέκονται τουλάχιστον 17 άτομα – Περιγραφές-σοκ από τον 17χρονο και την 22χρονη

Σοκ προκαλεί η υπόθεση βιασμού για χρόνια δύο ανήλικων αδελφών στα Πετράλωνα, ενός κοριτσιού από την ηλικία των 12 ετών και ενός αγοριού από την ηλικία των 7 ετών, από τον ίδιο τους τον πατέρα, συγγενείς και φίλους, εν γνώσει της μητέρας τους, με την φρικιαστική υπόθεση να καταγγέλλεται το 2017 στην Υποδιεύθυνση Ανηλίκων Αττικής και 5 χρόνια μετά δεν έχει γίνει τίποτα.

Όπως αναφέρεται στην καταγγελία του 12χρονου το 2017 αγοριού, ο πατέρας του όχι μόνο τον βίαζε επί χρόνια, αλλά διοργάνωνε και αρρωστημένα όργια παιδεραστών, στα οποία «πάσαρε» το αγόρι από την ηλικία των 7 ετών στους καλεσμένους του. «Έχω βιώσει τη σεξουαλική κακοποίηση από τον πατέρα μου, τον θείο μου, όπως και από άλλα 17 άτομα, Έλληνες και αλλοδαπούς, που συμμετείχαν σε όργια, τα οποία ο ίδιος ο πατέρας μου διοργάνωνε και στα οποία αφού με βίαζε πρώτα αυτός, εν συνεχεία με πέταγε στους άλλους συμμετέχοντες σε αυτά» περιγράφει ο ανήλικος.

Τόσο ο 17χρονος σήμερα, όσο και η μεγαλύτερη αδελφή του μίλησαν για την κακοποίηση που βίωναν, την κατήγγειλαν, απευθύνθηκαν στους ειδικούς, όμως η φρικιαστική αυτή υπόθεση έχει κολλήσει εδώ και 5 ολόκληρα χρόνια στα γρανάζια της γραφειοκρατίας. «Δεν μπορεί να πηγαίνουν να καταγγέλλουν θύματα ανήλικα ότι κακοποιούνται από το οικογενειακό τους περιβάλλον και η Δικαιοσύνη να πηγαίνει με ρυθμούς χελώνας» σχολίασε η δικηγόρος της 22χρονης, Δήμητρα Πλαστήρα. Σύμφωνα μάλιστα με την ίδια, οι καταγγελίες των δύο παιδιών αν επιβεβαιωθούν στις δικαστικές αίθουσες, ίσως αποκαλύψουν μια από τις πιο αρρωστημένες υποθέσεις παιδικής κακοποίησης, καθώς όπως λέει «τα παιδιά έχουν καταγγείλει, ότι έβλεπαν στους χώρους που κακοποιούνταν κι άλλα παιδιά να κακοποιούνται».

Τα πρώτα σημάδια είχαν φανεί το μακρινό 2012, όταν όλοι στη γειτονιά των Πετραλώνων είχαν παρατηρήσει τα εμφανέστατα ψυχολογικά σημάδια και την αλλαγή συμπεριφοράς στο 7χρονο τότε αγόρι, που κυκλοφορούσε στο δρόμο και έδειχνε μονίμως φοβισμένο. «Πρόκειται για μια ευκατάστατη οικογένεια με τρία παιδιά, που διατηρούσε επιχείρηση στην περιοχή. Όλοι είχαν παρατηρήσει την περίεργη συμπεριφορά τόσο του 7χρονου αγοριού, όσο και του 12χρονου κοριτσιού. Έδειχναν μονίμως φοβισμένα. Μάλιστα, οι γείτονες έβλεπαν το αγόρι να κυκλοφορεί στον δρόμο και ακούσια να αφοδεύει», λένε γείτονες.

Η ασυνήθιστη συμπεριφορά του αγοριού δεν πέρασε απαρατήρητη. Ένας γείτονας, συγγραφέας στο επάγγελμα, πρότεινε στην μητέρα του παιδιού να του κάνει αφιλοκερδώς μαθήματα, μια συνάντηση που έμελλε να ξετυλίξει το κουβάρι της απόλυτης φρίκης, καθώς το αγόρι τον εμπιστεύτηκε και του εκμυστηρεύτηκε όσα είχε βιώσει.

Σοκαριστικές περιγραφές

Οι περιγραφές των παιδιών σοκάρουν. Βιασμοί κατ’ εξακολούθηση, βιντεοσκοπήσεις και πάρτι οργίων, είναι μερικά από όσα έχουν καταγγείλει τα δύο μεγαλύτερα παιδιά της οικογένειας. «Έχουν βιντεοσκοπηθεί. Ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια των βιασμών του ο ανήλικος είχε παρατηρήσει πάρα πολλές φορές ανθρώπους να βιντεοσκοπούν», λέει η δικηγόρος της 22χρονης. Η 22χρονη σήμερα «Α» καταγγέλλει, πως μαζί με τον πατέρα της, οικογενειακοί φίλοι και συγγενείς εκτόνωναν πάνω της τις αρρωστημένες ορέξεις τους.

Αναφερόμενη σε φιλικό ζευγάρι είπε: «Με κακοποιούσαν για πάνω από 6 χρόνια. Η δε γυναίκα, έχει πολλές φορές ασελγήσει μέσα σε βάθος τριετίας και στη μικρή μας αδελφή και έχει κακοποιήσει και βιντεοσκοπήσει και τον πρώτο από εμάς (εννοεί τον αδελφό της), αφού λάμβανε πάντα μέρος στα όργια». Στο άκουσμα αυτής της φρικαλεότητας ο συγγραφέας δεν έχασε άλλο χρόνο. Έδωσε τελεσίγραφο στη μητέρα των παιδιών, εξωθώντας την τελικά να καταγγείλει τον σύζυγο της το 2017 και να υποβάλλει αίτηση διαζυγίου. Ωστόσο, 5 χρόνια μετά η υπόθεση αυτή όχι μόνο δεν έχει εκδικαστεί, αλλά η γονική μέριμνα των ανήλικων παιδιών παραμένει στους καταγγελλόμενους γονείς.

Την ώρα που εκκρεμεί από το 2018 το βούλευμα για τον πατέρα, τα δύο παιδιά την άνοιξη του 2022 μήνυσαν και την μητέρα τους για τη σιωπή και κυρίως για την συγκάλυψη της συστηματικής σεξουαλικής τους κακοποίησης. «Με βίασε μπροστά της και εκείνη έκανε πως δεν είδε τίποτα» τονίζει ο 17χρονος.

Γεγονός είναι ότι ως σήμερα οι καταγγελλόμενοι γονείς εξακολουθούν να έχουν την επιμέλεια του μικρότερης κόρης τους, που ζει με την μητέρα, αλλά και του 17χρονου, ο οποίος πάντως μετά την καταγγελία φιλοξενείται στο σπίτι του συγγραφέα. Η μεγαλύτερη κόρη της οικογένειας που σήμερα είναι 22 ετών, μόλις ενηλικιώθηκε, έφυγε από το σπίτι και ζει στην επαρχία.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: