Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Πέτρος Ξεκούκης: Η γνωριμία με τον Άγιο Παΐσιο, η προφητεία και η σειρά στο MEGA
Πέτρος Ξεκούκης: Η γνωριμία με τον Άγιο Παΐσιο, η προφητεία και η σειρά στο MEGA - Fanpage

Πέτρος Ξεκούκης: Η γνωριμία με τον Άγιο Παΐσιο, η προφητεία και η σειρά στο MEGA

Ο ηθοποιός Πέτρος Ξεκούκης μίλησε για την γνωριμία του με τον Άγιο Παΐσιο το 1978, ένα πρόσωπο που σε καθήλωνε με την παρουσία του, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει. Μάλιστα, ήταν εκείνος που του χε πει πως θα γίνει ηθοποιός.

Η γνωριμία με τον Άγιο Παΐσιο

«Γνώρισα τον Άγιο Παΐσιο το 1978, μετά από παρότρυνση της μοναχής αδελφής μου, όταν ήθελα να γίνω ηθοποιός. Ήταν ένα πρόσωπο που σε καθήλωνε, μόνο που τον άκουγες, μόνο που τον έβλεπες» είπε στην εκπομπή Open Weekend και πρόσθεσε ότι ο Παΐσιος ήταν αυτός που του είπε να γίνει ηθοποιός. «Μου είπε μια αλληγορική προφητεία, ότι ο Κύριος θα κρίνει έκαστο κατά το επάγγελμα. Στο Ευαγγέλιο λέει έκαστο κατά τις πράξεις… Είπε διάφορα επαγγέλματα και στον ηθοποιό μου είπε στην κόλαση. Ταράχτηκα εκεί αλλά μου είπε κάνε ό,τι θες να κάνεις παιδί μου, μόνο να έχεις τον Θεό μέσα σου, στην καρδιά σου. Σε κάθε συνέντευξη, όπου βρεθώ κι όπου σταθώ μιλάω γι’ αυτό το πράγμα».

Παράλληλα, αναφέρθηκε και σε ένα προσωπικό αντικείμενο του Αγίου Παΐσιου που είχε στην κατοχή του: «Είχα τον σκούφο του Παΐσιου αλλά τον έδωσα στο Άγιο Όρος, διότι αισθανόμουν ότι καπηλευόμουν τη μνήμη του».

Για τη σειρά του Mega, «Από τα Φάρασα στον ουρανό» δήλωσε ότι: «Η επιτυχία της σειράς δείχνει ότι ο κόσμος διψάει για τέτοιες παραγωγές».

– Fanpage

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: