Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Πήγα στη Φαίη Σκορδά και με παρουσίασε ως… Πηνελόπη Πλάκα»
Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Πήγα στη Φαίη Σκορδά και με παρουσίασε ως… Πηνελόπη Πλάκα»

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Πήγα στη Φαίη Σκορδά και με παρουσίασε ως… Πηνελόπη Πλάκα»Η ηθοποιός αποκάλυψε άγνωστες πτυχές του εαυτού της και ένα αστείο περιστατικό

Μερικές άγνωστες πτυχές του εαυτού της αποκάλυψε στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η οποία αφηγήθηκε ακόμη, ότι κάποτε πήγε καλεσμένη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, η οποία την μπέρδεψε με την… Πηνελόπη Πλάκα.

«Είμαι ενοχική και αυτό δεν μου αρέσει. Η μεγαλύτερή μου δύναμη είναι η ενσυναίσθησή μου. Η μεγαλύτερη μου αδυναμία είναι τα παιδιά μου. Το πιο όμορφο πράγμα στη δουλειά μου, είναι οι στιγμές που ξεχνάς ότι είσαι εσύ, κρατάνε λίγα δευτερόλεπτα και είναι σαν να πετάς. Το πιο δύσκολο πράγμα στη δουλειά μου είναι οι δύσκολοι άνθρωποι», είπε αρχικά η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Για το περιστατικό που την μπέρδεψε η Φαίη Σκορδά, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου είπε: «Δεν με έχουν μπερδέψει με κάποια άλλη διάσημη στο δρόμο, αλλά έχω πάει καλεσμένη στη Φαίη Σκορδά, που είναι και φίλη, και λέει με πολύ μεγάλη χαρά “και τώρα υποδεχτείτε την Πηνελόπη Πλάκα”».

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: