Πιστοποιητικό γάμου ζητάει το Facebook από ζευγάρια που έχουν κοινό προφίλ
Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Πιστοποιητικό γάμου ζητάει το Facebook από ζευγάρια που έχουν κοινό προφίλ

Πιστοποιητικό γάμου ζητάει το Facebook από ζευγάρια που έχουν κοινό προφίλ

01/04

Σάλο έχει προκαλέσει η απόφαση του Facebook να ζητήσει πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης από ζευγάρια που διατηρούν κοινό προφίλ στις σελίδες του.

Μια απόφαση του Facebook έρχεται να ταράξει πάλι τα νερά των social media, μετά από δήλωση της εταιρείας ότι θα αρχίσει να ζητάει πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης από ζευγάρια που διατηρούν κοινό λογαριασμό στην πλατφόρμα.

«Στόχος μας είναι να επαληθεύσουμε ότι οι χρήστες με κοινά προφίλ είναι όντως ζευγάρι», τονίζουν στελέχη της εταιρείας, επισημαίνοντας ότι κατέληξαν στην απόφαση αυτή καθώς δεν μπορούσαν να κατανοήσουν γιατί ένα ζευγάρι θα ήθελε να έχει κοινό προφίλ, αντί για δύο ξεχωριστά τα οποία να είναι συνδεδεμένα με την επιλογή «παντρεμένος» ή «σε σχέση» ή έστω «it’s complicated».

«Σκεφτήκαμε ότι πίσω από αυτά τα κοινά προφίλ μπορεί να βρίσκονται άτομα με πιο σκοτεινά κίνητρα, όπως για παράδειγμα κάποιος που θέλει να παίρνει διπλάσια likes ή, ακόμα χειρότερα, κάποιος που κρατάει τον/την σύντροφο του όμηρο αλλά δε θέλει κινήσει υποψίες στο φιλικό τους περιβάλλον» τονίζουν.

Καλό μήνα!

tovatraxicom

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: