Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
«Ποδαρικό» στην Αιμοδοσία της Ν.Μ. Πύργου
«Ποδαρικό» στην Αιμοδοσία της Ν.Μ. Πύργου - PatrisNews - Εφημερίδα Πατρίς Ηλείας

«Ποδαρικό» στην Αιμοδοσία της Ν.Μ. Πύργου

 

Καλό ποδαρικό για την εθελοντική αιμοδοσία στο Τμήμα Αιμοδοσίας της Νοσηλευτικής Μονάδας Πύργου έκαναν χθες η κα Παναγιώτα Σταθοπούλου, καθώς και άλλοι αιμοδότες που ακολούθησαν, δίνοντας έτσι το έναυσμα για την ενίσχυση και τη στήριξη της αιμοδοσίας, που είναι πραγματικά αναγκαία, για τη νέα χρονιά.

«Ως Υπηρεσία Αιμοδοσίας Πύργου ευχόμαστε υγεία στους αιμοδότες μας και τις οικογένειές τους και σε όλο τον κόσμο γενικότερα. Το 2023 να είναι έτος ευτυχίας, αγάπης, αισθοδοξίας, δημιουργίας και προόδου για όλους μας!

– Ας ακολουθήσουμε στη ζωή μας το σλόγκαν” κάθε εποχή σώζω μια ζωή” αιμοδοτών τας (ανάλογα και με τον αιματοκρίτη μας) 1 έως και 4 φορές το χρόνο. Ας κάνουμε την αιμοδότηση χόμπι και ας παρακινήσουμε και άλλους να αιμοδοτήσουν!» δήλωσε η γιατρός του Τμήματος Αιμοδοσίας Πύργου Έλσα Ζαχαριαδάκη.

Από την πλευρά της η εθελόντρια αιμοδότρια Παναγιώτα Σταθοπούλου ανέφερε ότι ««με τεράστια χαρά προσφέρω αίμα ως εθελόντρια στο νοσοκομείου του Πύργου εδώ και έναν χρόνο. Αυτή ήταν η τέταρτη φορά που έδωσα αίμα και ήταν το πιο συναρπαστικό ραντεβού της ζωής μου, αφού μου έδωσε τη δυνατότητα να συμμετέχω στο πολυτιμότερο δώρο της ζωής προς τον συνάνθρωπο.

Πιστεύω βαθιά και ειλικρινά πως ο κόσμος μόνο όταν τον μοιράζεσαι υπάρχει! Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους και προτρέπω όποιον μπορεί να γίνει αιμοδότης και να βιώσει της ασύγκριτη χαρά της ανιδιοτελούς προσφοράς!».

– PatrisNews – Εφημερίδα Πατρίς Ηλείας

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: