Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Ποιες «έξυπνες» συσκευές έρχονται στην Ελλάδα το 2020 – News.gr
Ποιες «έξυπνες» συσκευές έρχονται στην Ελλάδα το 2020 – News.gr

Ποιες «έξυπνες» συσκευές έρχονται στην Ελλάδα το 2020 – News.grΑναμένονται τον Μάρτιο και τον Απρίλιο

Oι αποστολές έξυπνων συσκευών στην Ευρώπη θα ξεπεράσουν τα 500 εκατ. τεμάχια το 2023, από 436 εκατομμύρια το 2019, ενώ μεταξύ 2020 και 2023 η αγορά των έξυπνων συσκευών στην Ευρώπη αναμένεται να αυξηθεί κατά 3,5%, με τα έξυπνα ηχεία αλλά και τις συσκευές ήχου να είναι οι πιο σημαντικές κατηγορίες.

Αυτό προκύπτει από τα αποτελέσματα της Canalys, της μεγαλύτερης εταιρίας ερευνών τεχνολογίας στον κόσμο, με την οποία ανακοίνωσε συνεργασία η Honor, με την ευκαιρία της παρουσίασης της νέας στρατηγικής της με ευρύ οικοσύστημα προϊόντων. Ειδικότερα, όπως ανακοίνωσε στη Βαρκελώνη ο George Zhao, πρόεδρος της Honor, σύμφωνα με έρευνα της Canalys το 41% των ερωτηθέντων έχουν μαζί τους περισσότερες από μία έξυπνες συσκευές, γεγονός που δείχνει αύξηση της ζήτησης για πιο έξυπνες και ψηφιακές εμπειρίες.

Όπως ανακοινώθηκε, η Honor με τη νέα της στρατηγική που βασίζεται στο διαδίκτυο των πραγμάτων (IoT), παρουσιάζει ένα έξυπνο και ολοκληρωμένο οικοσύστημα που περιλαμβάνει έξυπνα κινητά, νέους φορητούς υπολογιστές, έξυπνα ρολόγια με νέες εφαρμογές και έξυπνα ακουστικά που όλα έχουν τη δυνατότητα συνδεσιμότητας μεταξύ τους.

Μεταξύ των νέων προϊόντων που ανακοινώθηκαν και θα έρθουν στην Ελλάδα, είναι ο νέος φορητός υπολογιστής Honor MagicBook 14/15, με διάρκεια μπαταρίας έως και 10 ώρες, γεγονός που σηματοδοτεί την είσοδο της Honor στην κατηγορία προϊόντων PC παγκόσμια. Στα χαρακτηριστικά του ξεχωρίζει ο πολύ ισχυρός επεξεργαστής, αλλά και η δυνατότητα σύνδεσης με όλα τα προϊόντα του οικοσυστήματος. Το HONOR MagicBook θα είναι διαθέσιμο στις αγορές και στην Ελλάδα στα μέσα Μαρτίου.

Στην Ελλάδα θα έρθουν και τα νέα ασύρματα αξεσουάρ με ενσωματωμένα τριπλά μικρόφωνα, που διαθέτουν τεχνολογία, που ο ήχος προσαρμόζεται στον θόρυβο του εξωτερικού περιβάλλοντος και επιτρέπει εξαιρετική ποιότητα κλήσεων, ακόμα και σε περιβάλλοντα με δυνατούς θορύβους. Στην ελληνική αγορά θα είναι διαθέσιμα τον Απρίλιο.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: