Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Πόλεμος στην Ουκρανία: Εκρήξεις στην πόλη Λβιβ – Στόχος και το αεροδρόμιο | Ειδησεις και νέα

Πόλεμος στην Ουκρανία: Εκρήξεις στην πόλη Λβιβ – Στόχος και το αεροδρόμιο | Ειδησεις και νέα


Τουλάχιστον τρεις ισχυρές εκρήξεις ακούστηκαν στην πόλη Λβιβ, στη δυτική Ουκρανία, ανέφερε το ουκρανικό τηλεοπτικό δίκτυο Κανάλι 24 μέσω της πλατφόρμας Telegram.

Στόχος έγινε και το αεροδρόμιο, καθώς οι ρωσικοί «πύραυλοι» έπληξαν σήμερα τη συνοικία του αεροδρομίου της Λβιβ (δυτικά), μεγάλης ουκρανικής πόλης κοντά στα σύνορα με την Πολωνία, ανακοίνωσε ο δήμαρχός της Αντρίι Σάντοβι.

«Πύραυλοι έπληξαν τη συνοικία του αεροδρομίου της Λβιβ», ανέφερε ο δήμαρχος μέσω Facebook, διαβεβαιώνοντας ότι δεν χτυπήθηκε το ίδιο το αεροδρόμιο.

Συνεχίζονται οι επιθέσεις σε Κίεβο, Χάρκοβο και Μαριούπολη
Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι εχθροπραξίες στην Ουκρανία, όπου ο πόλεμος μαίνεται για 23η ημέρα. Κατά τη διάρκεια της νύχτας σημειώθηκαν πολλές επιθέσεις σε όλες τις μεγάλες πόλεις της χώρας.

Στο Κίεβο σημειώθηκε χτύπημα σε περιοχή όπου υπήρχαν δεξαμενές καυσίμων, ενώ πολλά χτυπήματα δέχτηκε και το Χάρκοβο αλλά και η Μαριούπολη. Σύμφωνα με τις ουκρανικές αρχές, η Μαριούπολη δέχεται 50 με 100 επιθέσεις καθημερινά.

Την ίδια ώρα, δορυφορικές φωτογραφίες δείχνουν συγκέντρωση στρατευμάτων στα σύνορα Λευκορωσίας – Ουκρανίας.

Τέλος, συγκλονίζει το εξώφυλλο του περιοδικού Time, που φιλοξενεί την 5χρονη Βαλέρια, το πρόσωπο της ελπίδας, ένα κορίτσι που μαζί με τη μητέρα του εγκατέλειψαν την Ουκρανία από την έναρξη του πολέμου και πήγαν στην Πολωνία.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις – νέα από την Πάτρα, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο pelop.gr

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: