Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Πόλεμος στην Ουκρανία: Βομβαρδίζεται το Κίεβο – Χτυπήθηκε πύργος τηλεπικοινωνιών
Πόλεμος στην Ουκρανία: Βομβαρδίζεται το Κίεβο – Χτυπήθηκε πύργος τηλεπικοινωνιών

Πόλεμος στην Ουκρανία: Βομβαρδίζεται το Κίεβο – Χτυπήθηκε πύργος τηλεπικοινωνιών

Δείτε τις δραματικές εικόνες – Οι κάτοικοι έτρεχαν πανικόβλητοι στις αποβάθρες του κεντρικού σιδηροδρομικού σταθμού της πόλης

Για βομβαρδισμό στον κοντά στον πύργο τηλεπικοινωνιών του Κιέβου κάνουν λόγο τα ουκρανικά ΜΜΕ, δημοσιεύοντας και σχετικά βίντεο και φωτογραφίες.

Νωρίτερα η Ρωσία είχε προειδοποιήσει για βομβαρδισμούς στην ουκρανική πρωτεύουσα και καλούσε τους πολίτες να απομακρυνθούν.

Μάλιστα υπάρχουν αναφορές πως «σίγησαν» τα ουκρανικά τηλεοπτικά κανάλια και πως διακόπηκαν ορισμένες τηλεπικοινωνίες.

Όπως μετέδωσε νωρίτερα το BBC, σε δήλωση που εξέδωσαν το απόγευμα της Τρίτης, Ρώσοι αξιωματούχοι ανέφεραν ότι οι δυνάμεις τους ετοιμάζονταν να εξαπολύσουν «πλήγματα υψηλής ακρίβειας» εναντίον «τεχνολογικών κέντρων της Ουκρανικής Υπηρεσίας Ασφαλείας και του 72ου κύριου κέντρου PsyOps στο Κίεβο».

«Προτρέπουμε τους Ουκρανούς πολίτες που χρησιμοποιούνται από εθνικιστές για να προβούν σε προκλήσεις κατά της Ρωσίας, καθώς και τους κατοίκους του Κιέβου που διαμένουν κοντά σε σταθμούς αναμετάδοσης να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους», προστίθεται στην ανακοίνωση.

Οι αξιωματούχοι ισχυρίστηκαν ότι τα χτυπήματα πραγματοποιούνται για να «αποτρέψουν επιθέσεις πληροφοριών εναντίον της Ρωσίας».

Οι κάτοικοι του Κιέβου έτρεχαν πανικόβλητοι στις αποβάθρες του κεντρικού σιδηροδρομικού σταθμού της πόλης, προκειμένου να εγκαταλείψουν άμεσα την πόλη.

Unbearable scenes at Kyiv central station. Old people, kids, disabled people, pets, this train is already packed full. People fear it could be the last chance to flee. pic.twitter.com/pOc5tx1kCH

— Shaun Walker (@shaunwalker7) March 1, 2022

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: