Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Πολιτισμός – αγορές και… Λευκή Νύχτα
Πολιτισμός – αγορές και… Λευκή Νύχτα

Πολιτισμός – αγορές και… Λευκή Νύχτα

Πλούσιες πολιτιστικές εκδηλώσεις για δεύτερη χρονιά ετοιμάζουν στο τέλος Ιουλίου, από κοινού, ο Εμπορικός Σύλλογος Λεχαινών και ο Εμπορικός Σύλλογος Ανδραβίδας, με δράσεις πολιτιστικές που θα ξεχωρίσουν στην 2η Έκθεση Βιβλίου και Τέχνης. Μάλιστα σε συνδυασμό με την ολοκλήρωση της εκπτωτικής περιόδου, τα τριήμερα του εμπόρου, θα περιλαμβάνουν εκθέσεις βιβλίου και εκθέσεις τέχνης, σε Ανδραβίδα και Λεχαινά αντίστοιχα, συναυλίες και δρώμενα για τα παιδιά που θα μεταμορφώσουν τα Λεχαινά και την Ανδραβίδα, σε «πυρήνα» πολιτισμού.

Οι πρώτες εκδηλώσεις θα λάβουν χώρα στην κοινότητα Ανδραβίδας το διάστημα από 22 έως 24 Ιουλίου με την Έκθεση Βιβλίου που θα περιλαμβάνουν συναυλία με την Ιώνια Ορχήστρα Πατρών, δρώμενα από το ΚΔΑΠ Ανδραβίδας και παρουσίαση βιβλίου τοπικών συγγραφέων, ενώ το τελευταίο Σαββατοκύριακο 29-30-31 Ιουλίου, στα Λεχαινά θα πραγματοποιηθεί η Έκθεση Τέχνης η οποία θα περιλαμβάνει συναυλία, θέατρο σκιών για τους μικρούς και πολιτιστικά δρώμενα που θα γίνουν στην πόλη των Λεχαινών.

Την Κυριακή στις 31 Ιουλίου ο Εμπορικός Σύλλογος Λεχαινών, υλοποιεί την Λευκή Νύχτα, με τα καταστήματα να είναι ανοικτά έως τη 1 το βράδυ και την μεγάλη συναυλία με τον Άκη Δείξιμο.

ert

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: