Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Πώς να αντισταθείς σε αυτά τα μάτια: Δημοσιογράφος υιοθετεί σκύλο που δεν σταμάτησε να τον αγκαλιάζει σε ρεπορτάζ (vid)
Πώς να αντισταθείς σε αυτά τα μάτια: Δημοσιογράφος υιοθετεί σκύλο που δεν σταμάτησε να τον αγκαλιάζει σε ρεπορτάζ (vid) - Fanpage

Πώς να αντισταθείς σε αυτά τα μάτια: Δημοσιογράφος υιοθετεί σκύλο που δεν σταμάτησε να τον αγκαλιάζει σε ρεπορτάζ (vid)

Ένας δημοσιογράφος επισκέφτηκε ένα καταφύγιο ζώων για να κάνει μια ιστορία και δεν περίμενε κάτι σαν και αυτό. Ξαφνικά, όμως, ένα πολύ ιδιαίτερο σκυλάκι τον πλησίασε.

Ο δημοσιογράφος δεν είχε λιχουδιές μαζί του ή τίποτα άλλο για να τον δώσει, ο σκύλος απλώς τον πλησίασε με μοναδικό σκοπό να τον πλημμυρίσει με όλη του την αγάπη και τον αγκάλιασε.Ο δημοσιογράφος δεν ήξερε τι να σκεφτεί στην αρχή. Μετά από όλα, κανένας από αυτούς δεν είχε δει κάτι παρόμοιο στο παρελθόν. Αλλά η αγκαλιά ήταν τόσο εγκάρδια, δεν είχε άλλη επιλογή από το να την αγκαλιάσει. Ο ρεπόρτερ άρχισε να χαϊδεύει τον σκύλο, ανταμείβοντας το με τα ίδια θετικά χάδια που λάμβανε. Ήταν μια αμοιβαία ανταλλαγή της ύπαρξης στο παρόν μαζί. Άτομα που στέκονταν κοντά δεν μπορούσαν να αντισταθούν στην ισχυρή σύνδεση, έτσι άρχισαν να την ηχογραφούν.

Καθώς ο δημοσιογράφος έδινε στο σκυλί αγάπη, ενθάρρυνε το παραμελημένο ζώο να κρατήσει το πόδι του ακόμα πιο σφιχτά. Όταν τα άτομα που ηχογράφησαν τη συνάντηση πλησίασαν για να πάρουν την έκφραση του προσώπου της, ήταν σαφές από τα μάτια του σκύλου ότι δεν πρόκειται να αφήσει τον δημοσιογράφο να φύγει.

Φαινόταν ότι το σκυλάκι άκουγε το σύμπαν, ψιθυρίζοντας ένα μυστικό στο αυτί του: αυτό και ο δημοσιογράφος προορίζονταν ο ένας για τον άλλον.

Είχαν μια σύνδεση και απλά κανείς δεν μπορούσε να το αρνηθεί. Συμπεριλαμβανομένου του δημοσιογράφου. Έτσι, έκανε το μόνο πράγμα που ήταν κατάλληλο σε μια τέτοια κατάσταση. Υιοθέτησε το γλυκό σκυλί, δίνοντάς του ένα αγαπημένο σπίτι για πάντα. Ευτυχώς για εμάς, το βίντεο εμφανίστηκε στο Διαδίκτυο και απολαύσαμε την πολύτιμη νέα αρχή.

Παρακολουθήστε ολόκληρο το βίντεο παρακάτω

– Fanpage

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: