Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Πως θα προβληθείτε στο iliakanea.gr

Πως θα προβληθείτε στο iliakanea.gr

Πως θα προβληθείτε στο iliakanea.gr

Το www.iliakanea.gr σας προσφέρει τη δυνατότητα να προβληθείτε στις σελίδες του  με πολλούς εναλλακτικούς τρόπους (banners σταθερά ή κυλιόμενα ή ειδικά πακέτα υπηρεσιών προεκλογικής προβολής) και σε πολλά επίπεδα τιμών και προσφερόμενων υπηρεσιών .

Ζητείστε προσφορά προβολής προσαρμοσμένη στις δικές σας ανάγκες

Προβολή με Banners 

Προβολή με banners διαφόρων μεγεθών επιλέγοντας τη θέση και την σελίδα που σας ενδιαφέρει. Οι τιμές καθορίζονται από τη θέση και το μέγεθος του banner. 

Η προβολή μέσω banners είναι ιδανική για κόμματα και υποψηφίουςεπιχειρήσεις, και οργανισμούς,  που θέλουν να εκμεταλλευτούν την τεράστια ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗ επισκεψιμότητα και το κύρος του iliakanea.gr για να φτάσει το μήνυμά τους στους χιλιάδες επισκέπτες του

Γιατί να προβληθείτε στο iliakanea.gr
 

1. Γιατί είναι μεταξύ των κορυφαίων site, υψηλού κύρους και αξιοπιστίας στην Ηλεία
 
2. Γιατί έχει πολύ μεγάλη στοχευμένη επισκεψιμότητα.


3. Γιατί ΟΛΟΙ οι επισκέπτες του είναι ενεργοί πολίτες – ψηφοφόροι, ενδιαφέρονται για τα κοινά, διαδραματίζουν ρόλο στο περιβάλλον τους και στην οικονομία

4. Γιατί η επισκεψιμότητά του πολλαπλασιάζεται κατά την προεκλογική περίοδο

5. Γιατί διαθέτει τη μεγαλύτερη τράπεζα πληροφοριών
 
6. Γιατί οι τιμές προβολής στο iliakanea.gr όχι μόνο δεν είναι ακριβές αλλά διαθέτουν την καλύτερη αναλογία τιμής / απόδοσης.

 
8. Γιατί προσφέρονται ειδικοί στοχευμένοι τρόποι προβολής, με ανάλογες τιμές, για κόμματα, Δημοτικούς και Περιφερειακούς συνδυασμούς, υποψηφίους Βουλευτές, υποψηφίους Ευρωβουλευτές, υποψηφίους Περιφερειάρχες, Δημάρχους, δημοτικούς και περιφερειακούς σομβούλους
 
9. Γιατί οι ειδήσεiς του αναρτώνται και στις σελίδες του στα socialmedia (facebook) όπου είμαστε οι κορυφαίοι!

Πως θα ενημερωθείτε για τον αναλυτικό τιμοκατάλογο  και τα ειδικά πακέτα προβολής 

Για να ενημερωθείτε αναλυτικότερα για τους τιμοκαταλόγους και τα ειδικά πακέτα προβολής, επιχειρήσεων, οργανισμών,  υποψηφίων, συνδυασμών,  κομμάτων, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας: 

-Στo τηλ. 690 880 3428

-Με e-mail από τη σελίδα επικοινωνίας του iliakanea.gr και στο e-mail : iliakanea17@yahoo.com

Ζητείστε προσφορά προβολής προσαρμοσμένη στις δικές σας ανάγκες

*Η προβολή κομμάτων, παρατάξεων και υποψηφίων δεν σχετίζεται με την ειδησεογραφική κάλυψη της πολιτικής επικαιρότητας από το iliakanea.gr για την οποία τηρούνται αυστηρά όλοι οι κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: