Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Πόσα θα δίνατε για μια σπανιότατη BMW 2002; – Auto-moto-Νέα
Πόσα θα δίνατε για μια σπανιότατη BMW 2002; - NewsAuto.gr - Auto-moto-Νέα για Auto-moto,αθλητικά,Νέα και ειδήσεις live,news,Ειδήσεις νέα για το αυτοκίνητο και τις μηχανές. Εξελίξεις για βενζίνη,diesel,υβριδικά,Formula1,Αυτοκίνητο,Auto - Moto news,auto,moto,νέα

Πόσα θα δίνατε για μια σπανιότατη BMW 2002; – Auto-moto-Νέα


Αυτή η πραγματικά πολύ σπάνια BMW 2002 Targa βγαίνει σε δημοπρασία τον επόμενο μήνα και οι προβλέψεις για την τιμή της, την τοποθετούν στην κορυφή της σχετικής λίστας.

Είναι πιθανότατα μια από τις πιο ιδιαίτερες BMW που κατασκευάστηκαν ποτέ, με το αμάξωμά της να έχει δεχτεί τις περιποιήσεις της Baur.

Το αυτοκίνητο είναι του 1973 και θα προσφερθεί στη δημοπρασία που οργανώνει η Gooding & Co στο Pebble Beach. Το αμάξωμα της ιδιαίτερης αυτής 2002, έχει δεχτεί τις επεμβάσεις του οίκου Baur που ειδικευόταν στις μετατροπές του είδους, ειδικά εκείνη την περίοδο για την οποία το μοντέλο ήταν καινούργιο.

Μάλιστα, αξίζει να σημειώσουμε πως η επιτυχία των επεμβάσεων της Baur ήταν τέτοια, που η BMW διέθετε τις προτάσεις του συγκεκριμένου οίκου μέσα από το επίσημο δίκτυο των συνεργατών της και για τις μεταγενέστερες εκδόσεις του μοντέλου (της Σειράς 3).

Μόνο 2.317 κατασκευάστηκαν αν και σήμερα, στην «κυκλοφορία» δεν υπάρχουν πολλά δείγματα. Κάτω από το εμπρός καπό της συγκεκριμένης 2002, υπάρχει ένας τετρακύλινδρος ατμοσφαιρικός κινητήρας με χωρητικότητα 2,0 λίτρων με μονό καρμπιρατέρ, που αποδίδει 100 ίππους. Η ισχύς αυτή καταλήγει στους πίσω τροχούς φυσικά με τη βοήθεια ενός κιβωτίου 4 ταχυτήτων και το σύνολο για τη δεκαετία του ’70 ήταν πραγματικά κορυφαίο.

Στο συνολικό χιλιομετρητή, η συγκεκριμένη 2002 γράφει 62.229 χιλιόμετρα και η κατάστασή της είναι απλά εξαιρετική, τόσο σε ότι έχει να κάνει με το χρώμα και το αμάξωμα, όσο και με το εσωτερικό, στο ταμπλό και τις επενδύσεις των καθισμάτων και των θυρών. Το αυτοκίνητο αποτελεί μέρος της συλλογής «The Rudy ‘Mr 993’ Mancinas Collection» που θα διατεθεί στη δημοπρασία Gooding’s Pebble Beach τον Αύγουστο.

Όπως μας ενημερώνει η Gooding, το 2020 πούλησε ένα αντίστοιχο μοντέλο έναντι του ποσού των 37.200 ευρώ, ενώ πριν λίγο καιρό, μια άλλη Targa άλλαξε χέρια για 45.500 ευρώ. Το συγκεκριμένο εκτιμάται πως θα πουληθεί σε μια τιμή από 53 έως 63 χιλιάδες ευρώ και έχει ξεχωριστό ενδιαφέρον το ότι δεν έχει οριστεί από τον πωλητή μια μίνιμουμ τιμή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ποια είναι η πιο ακριβή BMW στην Ελλάδα;
Άλλαξε το λογότυπο της BMW ή συμβαίνει κάτι άλλο; (+video)
Hyundai i30 N Drive-N για 800 τυχερούς!

Δείτε ΟΛΕΣ τις τελευταίες ειδήσεις τη στιγμή που συμβαίνουν στο newsauto  

Κοινοποιήστε το:

Διαβάστε Επίσης

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: