Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Πότε θα δοθούν τα προνοιακά επιδόματα
Τσακίρης: Πάνω από 140 δισ. ευρώ θα «πέσουν» στην οικονομία την επόμενη πενταετία

Πότε θα δοθούν τα προνοιακά επιδόματαΓραμμή Παιδικής Προστασίας το 1107

Με δύο έκτακτες δόσεις το Δεκέμβριο όλοι οι δικαιούχοι (173.000) των επιδομάτων αναπηρίας θα λάβουν 250 ευρώ και διπλάσια δόση θα δοθεί στους δικαιούχους του Ελάχιστου Εισοδήματος Αλληλεγγύης με πρώτη πληρωμή στις 15 Δεκεμβρίου και επόμενη στις 28, υπενθύμισε η Δόμνα Μιχαηλίδου και πρόσθεσε ότι αν προκύψουν παραπάνω ανάγκες τα μέτρα θα επεκταθούν ενώ ήδη έχουν συμπεριλάβει άστεγους και κακοποιημένες γυναίκες από δομές.

«Έχουμε πολλά να κάνουμε αλλά έχουμε ξεκινήσει», πρόσθεσε και αναφερόμενη στο παρελθόν είπε ότι δεν υπήρχε καν μητρώο για τους εργαζόμενους.

Στο Αττικό Νοσοκομείο έχουμε το δεύτερο στην Ελλάδα Κέντρο με ειδικά δωμάτια και συγκεκριμένο πρωτόκολλο, όπου τα παιδιά υποβάλλονται σε έλεγχο, πριν εφαρμοστεί εισαγγελική εντολή απομάκρυνσης από οικογένεια, καθώς μέχρι σήμερα ελέγχονταν για πράγματα που δεν ανταποκρίνονταν στο πρόβλημα, είπε η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων μιλώντας στην ΕΡΤ, ενώ κλείνοντας αναφέρθηκε στις Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων.

Η εμβολιαστική κάλυψη από 44% τον Ιούλιο, έφτασε στο 90% τον Αύγουστο και τώρα βρίσκεται στο 94%, ενώ στο 50% έφτασε και η κάλυψη για την τρίτη δόση, είπε.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: