Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
«Ποτέ την Κυριακή», λέει ο Εμπορικός Σύλλογος Πύργου
«Ποτέ την Κυριακή», λέει ο Εμπορικός Σύλλογος Πύργου

«Ποτέ την Κυριακή», λέει ο Εμπορικός Σύλλογος Πύργου


Την αντίθεσή του ως προς την λειτουργία των εμπορικών επιχειρήσεων την ημέρα Κυριακή εκφράζει ο Εμπορικός Σύλλογος του Πύργου εκτιμώντας ότι απ’ αυτό το μέτρο δεν πρόκειται να ωφεληθούν οι επιχειρήσεις. Αυτό τουλάχιστον τονίζει ο πρόεδρος του Εμπορικού, Ηλίας Ξανθούλης σημειώνοντας ότι η απόφαση αυτή ήρθε χωρίς να προηγηθεί κανένας διάλογος με την ηγεσία του υπουργείου Ανάπτυξης και «χωρίς να υπάρξει διαβούλευση με τον εμπορικό κόσμο», όπως ξεκαθάρισε.

Εξηγώντας το σκεπτικό της ανακοίνωσης ότι τα καταστήματα θα είναι κλειστά, ο κ. Ξανθούλης χαρακτήρισε το άνοιγμα τους ως «δώρον άδωρον» για τους ιδιοκτήτες των επιχειρήσεων εκτιμώντας ότι και αυτό το μέτρο θα καταπέσει στον… «καιάδα του επιχειρείν». Ο ίδιος παραλληλίζει την απόφαση με τις ενδιάμεσες εκπτώσεις, οι οποίες «στην πράξη φάνηκαν αναποτελεσματικές και για το λόγο αυτό καταργήθηκαν», όπως είπε.

Ο πρόεδρος του Εμπορικού χαρακτήρισε την Κυριακή ως μια ημέρα όπως οι υπόλοιπες Κυριακές και έκρινε ως αιφνιδιαστική και αδικαιολόγητη ενέργεια την απόφαση του υπουργείου.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: