Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Προχωρούν τα Ανοιχτά Κέντρα Εμπορίου Αμφιλοχίας, Ναυπάκτου | Ειδήσεις
Προχωρούν τα Ανοιχτά Κέντρα Εμπορίου Αμφιλοχίας, Ναυπάκτου | Ειδήσεις

Προχωρούν τα Ανοιχτά Κέντρα Εμπορίου Αμφιλοχίας, Ναυπάκτου | Ειδήσεις


Προχωρούν γοργά οι εξελίξεις για τα Ανοιχτά Κέντρα Εμπορίου Αμφιλοχίας και Ναυπάκτου.

Την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου θα γίνει η παρουσίαση Εμπορικού Σήματος και Μελέτης Αναβάθμισης Δημοσίου χώρου για τη δημιουργία του Ανοιχτού Κέντρου Εμπορίου Αμφιλοχίας. Στόχος για το Open Mall η αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση της περιοχής μέσω της ανακατασκευής τωνπεζοδρομίων με όλες τις απαραίτητες υποδομές, του ενιαίου ύφους των επιστρώσεων, της τοποθέτησης λειτουργικού φωτισμού που θα χαρακτηρίζει ολόκληρη την εμπορική ζώνη της πόλης της Αμφιλοχίας και της προμήθειας και εγκατάστασης συστημάτων έξυπνης πόλης και έξυπνης βιώσιμης κινητικότητας.

Παράλληλα, σε εξέλιξη είναι οι παρεμβάσεις για το Open Mall στη Ναύπακτο. Στο πλαίσιο της εγκεκριμένης πράξης «Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου Δήμου Ναυπακτίας» συνολικού προϋπολογισμού 1.8 εκατ. ευρώ, προβλέπονται στοχευμένες παρεμβάσεις ανάπλασης στο δημόσιο χώρο του κέντρου της Ναυπάκτου. Οι εργασίες προχωρούν στην οδό Πλαστήρα και θα ακολουθήσουν παρεμβάσεις και στις υπόλοιπες οδούς.

Για ακόμη περισσότερα νεα από την Πάτρα, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, μπείτε στην ροή ειδήσεων του pelop.gr

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: