Νέα και ειδήσεις της Ηλείας , Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα, Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Προφυλακιστέος ο κατηγορούμενος για απάτη προστατευόμενος μάρτυρας στην υπόθεση Novartis «Μάξιμος Σαράφης»
Προφυλακιστέος ο κατηγορούμενος για απάτη προστατευόμενος μάρτυρας στην υπόθεση Novartis «Μάξιμος Σαράφης»

Προφυλακιστέος ο κατηγορούμενος για απάτη προστατευόμενος μάρτυρας στην υπόθεση Novartis «Μάξιμος Σαράφης»Ελεύθεροι με τον περιοριστικό όρο της εμφάνισης στο Α.Τ. του τόπου κατοικίας του αφέθηκαν οι δύο συγκατηγορούμενοί του

Το δρόμο για τη φυλακή πήρε μετά την απολογία του ο κατηγορούμενος ως ηγετικό πρόσωπο εγκληματικής οργάνωσης που εξαπατούσε επιχειρηματίες, που έχει «φωτογραφηθεί» ως ο προστατευόμενος μάρτυρας «Μάξιμος Σαράφης» στην υπόθεση Novartis.

Ανακρίτρια και εισαγγελεας ομόφωνα αποφάσισαν την προφυλάκιση του κατηγορούμενου Φιλίστωρ Δεστεμπασίδης. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος παρέμεινε μόλις 10 λεπτά στο γραφείο της ανακρίτριας. Απολογούμενος ο 50χρονος αρνήθηκε τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει, ενώ φέρεται να είπε, ότι φοβάται για τη ζωή του.

Πληροφορίες αναφέρουν, ότι σύντομα ο κατηγορούμενος αναμένεται να κληθεί εκ νέου από την ανακρίτρια για να απολογηθεί συμπληρωματικά. Και αυτό γιατί η δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος του μέχρι στιγμής, αφορά μόνο το σκέλος της εγκληματικής οργάνωσης και της απάτης και αναμένεται να ολοκληρωθεί, αφού συμπεριληφθούν σε αυτήν τα υπόλοιπα στοιχεία της έρευνας. Σύμφωνα πάντως με την πλευρά του κατηγορουμένου, υπάρχουν πολλά κενά και αναπάντητα ερωτήματα στη δικογραφία.

Αντίθετα, ελεύθεροι αφέθηκαν μετά τις απολογίες τους με τον περιοριστικό όρο της εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα του τόπου κατοικίας τους οι δύο συγκατηγορούμενοί του.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: