Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Πρόγραμμα ανακύκλωσης μπουκαλιών από το Σύλλογο Νέων Ανδρίτσαινας – PatrisNews – Εφημερίδα Πατρίς Ηλείας
Πρόγραμμα ανακύκλωσης μπουκαλιών από το Σύλλογο Νέων Ανδρίτσαινας - PatrisNews - Εφημερίδα Πατρίς Ηλείας

Πρόγραμμα ανακύκλωσης μπουκαλιών από το Σύλλογο Νέων Ανδρίτσαινας – PatrisNews – Εφημερίδα Πατρίς Ηλείας


Ακούστε το άρθρο
 

Ο Σύλλογος Νέων Ανδρίτσαινας ‘’Παρράσιοι’’ από τις 5 μέχρι και τις 20 Αυγούστου θα εφαρμόσει για πρώτη φορά στην πέτρινη πολιτεία ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ανακύκλωσης πλαστικών, γυάλινων και αλουμινένιων μπουκαλιών.

Το πιλοτικό πρόγραμμα ‘’Ανακυκλώνω – Δεν πετάω’’ είναι μια προσπάθεια να συμβάλλει στην μείωση των απορριμμάτων, στην ευαισθητοποίηση του κόσμου ως προς τα ζητήματα του περιβάλλοντος, αλλά και στην αφύπνιση των αρμόδιων αρχών για σχεδιασμό και εφαρμογή προγραμμάτων ανακύκλωσης σε κάθε πόλη και χωριό.

Έτσι, ο σύλλογος καλεί κάθε κάτοικο της Ανδρίτσαινας, αλλά και των όμορων χωριών να ξεκινήσουν να συγκεντρώνουν τα μπουκάλια αφού τα έχουν καθαρίσει επαρκώς, να αναζητήσουν τα ειδικά σημεία ανακύκλωσης που θα τοποθετηθούν στις 5 Αυγούστου στην ιστορική έδρα του Δήμου και να τα ανακυκλώσουν αντί να τα πετάξουν στα σκουπίδια. Η συγκομιδή των μπουκαλιών, η αποθήκευσή τους και η τελική τους ανακύκλωση έχει σχεδιαστεί από το Δ.Σ. του Συλλόγου που εύχεται η δράση να αγκαλιαστεί από όλους διότι όλοι θα πρέπει να αντιληφθούμε ότι οι φυσικοί πόροι δεν είναι ανεξάντλητοι!

Είμαστε όλοι μαζί σε αυτήν την προσπάθεια.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: