Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Πρωινή Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση τζαζ στην Αμαλιάδα
Πρωινή Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση τζαζ στην Αμαλιάδα - Ilia.news

Πρωινή Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση τζαζ στην Αμαλιάδα


Πρωινή Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση τζαζ στην Αμαλιάδα

Ν. Κοροβέσης: «Ενισχύουμε την αγορά με μουσικές»

 

Μια Χριστουγεννιάτικη γιορτή με μελωδίες τζαζ  και Χριστουγεννιάτικα ακούσματα, αναμένεται να πλημμυρίσει την Πέμπτη στις 11.30 το πρωί την πλατεία Ελευθερίας στην Αμαλιάδα.  Οι  JazzerBitter θα ξεσηκώσουν και θα μαγέψουν την αγορά με το σαξόφωνό τους δίνοντας έναν εορταστικό τόνο στην ημέρα, παραμονές Πρωτοχρονιάς.

Την μουσική εκδήλωση διοργανώνει ο  Τομέας Πολιτισμού της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, ενώ όπως ανέφερε ο  Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Τουρισμού Νίκος Κοροβέσης,  ο τομέας Πολιτισμού της Περιφέρειας, επέλεξε να διοργανώσει την Χριστουγεννιάτικη αυτή τζαζ γιορτή πρωί και όχι βράδυ, με στόχο να συμβάλλει στην τόνωση της αγοράς λόγω των εορταστικών ημερών  και να χαρίσει στον κόσμο όμορφα ακούσματα τζαζ μουσικής.

«Συνεχίζουμε και την εορταστική περίοδο, την φιλοσοφία και τακτική που  ακολουθήσαμε ως Περιφέρεια σε όλες μας τις καλοκαιρινές πολιτιστικές εκδηλώσεις, όλες μας οι συναυλίες και τα πολιτιστικά και καλλιτεχνικά δρώμενα να γίνονται σε κεντρικά σημεία, στο κέντρο των πόλεων έτσι ώστε να ενισχύουμε τον δύσκολο τούτο καιρό την αγορά. Έτσι το ίδιο κάνουμε και τώρα, θέλουμε να προσελκύσουμε με όχημα τη μουσική τον κόσμο στην πλατεία της Ελευθερίας στην Αμαλιάδα, έτσι ώστε να στηρίξουμε και τα καταστήματα εστίασης, καφέ κλπ αλλά και τα μαγαζιά της πόλης και την τοπική οικονομία. Περνάμε καλά, διασκεδάζουμε και ψωνίζουμε από τον τόπο μας».

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: