Προκήρυξη θέσεων του Πειραματικού 3ου Νηπιαγωγείου Πύργου
Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Προκήρυξη θέσεων του Πειραματικού 3ου Νηπιαγωγείου Πύργου
Προκήρυξη θέσεων του Πειραματικού 3ου Νηπιαγωγείου Πύργου - PatrisNews - Εφημερίδα Πατρίς Ηλείας

Προκήρυξη θέσεων του Πειραματικού 3ου Νηπιαγωγείου Πύργου

Η Διεύθυνση του Πειραματικού 3ου Νηπιαγωγείου Πύργου προκηρύσσει:

– 1 θέση μαθητή (αγόρι) στην τάξη Νηπιαγωγείου (προΝήπια- γεννηθείς 2018)

_  4 μαθήτριες (κορίτσι) στην τάξη Νηπιαγωγείου (προΝήπια- γεννηθείς 2018)

– 3 θέσεις μαθητές (αγόρι) στην εισαγωγική τάξη (νήπια- γεννηθείς 2017) του σχολείου μας

– 2 θέσεις μαθήτριες (κορίτσι) στην εισαγωγική τάξη (νήπια- γεννηθείς 2017) του σχολείου μας

Οι εν λόγω θέσεις θα πληρωθούν μετά από διαδικασία κλήρωσης. Η διεξαγωγή της κλήρωσης θα λάβει χώρα στις εγκαταστάσεις του σχολείου την Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022 στις 11 πμ, υπό την ευθύνη του ΕΠΕΣ/της Διεύθυνσης του σχολείου και σύμφωνα με την απόφαση της ΔΕΠΠΣ.  Σχετικά με τα μέτρα προφύλαξης κατά της πανδημίας κατά τη διεξαγωγή της κλήρωσης εφαρμόζονται τα προβλεπόμενα στην υπό στοιχεία 74557/Δ6/24.06.2021 (Β΄2708) ΚΥΑ.

Οποιαδήποτε ανάλογη κενή θέση προκύψει στις παραπάνω τάξεις μέχρι και 20 Ιανουαρίου 2023 θα πληρωθεί από τους πίνακες επιλαχόντων της παραπάνω διαδικασίας. Μετά την 20η Ιανουαρίου 2023 παύει η ισχύς των πινάκων επιλαχόντων.

Οι επιμέρους λεπτομέρειες της διαδικασίας των εξετάσεων καθορίζονται με την απόφαση της ΔΕΠΠΣ.

Η υποβολή αιτήσεων για τη συμμετοχή στην κλήρωση γίνεται μετά από αίτηση-υπεύθυνη δήλωση και των δύο (2) γονέων/κηδεμόνων του/της μαθητή/τριας που θα αναφέρει:

«Παρακαλώ να δεχθείτε τη συμμετοχή του παιδιού μου/μαθητής/τριας ……………………………… στη διαδικασία κλήρωσης για την εισαγωγή στην εισαγωγική τάξη (προνήπιο) ή τάξη Νηπιαγωγείου (Νήπιο), του Πειραματικού 3ου Νηπιαγωγείου Πύργου.

Η υποβολή αιτήσεων για την κλήρωση θα γίνεται στη σχολική μονάδα από την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου έως την Παρασκευη 9 Σεπτεμβρίου 2022.

Σε περίπτωση υποβολής αίτησης συμμετοχής ηλεκτρονικά, η αίτηση-υπεύθυνη δήλωση απαιτείται να έχει εκδοθεί μέσω της ψηφιακή πύλης govgr στην διεύθυνση https://www.gov.gr/ipiresies/polites-kai-kathemerinoteta/upeuthune-delose-kai-exousiodotese/ekdose-upeuthunes-deloses

Για οποιαδήποτε απορία είμαστε στη διάθεση σας στο mail@3nip-pyrgou.ilei.sch.gr και στο τηλέφωνο 26210 29531(δεν λειτουργει προσωρινα) τηλ. Επικοινωνίας 6979590587

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: