Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
”Έφυγε” πρόωρα απο τη ζωή ο Βασίλης Πολυζώης

”Έφυγε” πρόωρα απο τη ζωή ο Βασίλης Πολυζώης

Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Νομού Ηλείας 

 <<Έφυγε>> πρόωρα απο τη ζωή στις 2 Γενάρη χτυπημένος απο τον καρκίνο ο συνάδελφος Βασίλης Πολυζώης, ο <<Βασίλας>> της καρδιάς μας. Ο Βασίλης καταγόταν από την Ξυλοκέρα. Ένας αυθεντικός λαϊκός άνθρωπος, σεμνός πρωτοπόρος αγωνιστής.

Από νεαρή ηλικία δούλεψε στα χωράφια και βλέποντας την εκμετάλλευση που υπήρχε στο μόχθο των αγροτών οργανώθηκε στον αγροτικό σύλλογο του χωριού του. Διετέλεσε για πολλά χρόνια μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου και έφθασε μέχρι τη διοίκηση της Ο.Α.Σ.Η σαν γραμματέας της και ταμείας της για πολλά χρόνια και παρέμεινε μέχρι τον θάνατο του μέλος του διοικητικού συμβουλίου της. Εκπροσώπησε πολλές φορές τους αγροτοκτηνοτρόφους στις πανελλαδικές συσκέψεις της συντονιστικής επιτροπής των μπλόκων στη Θεσσαλία.

Αταλάντευτα πιστός στο δίκαιο του αγώνα της μικρομεσαίας αγροτιάς έδινε μπροστάρης πάντα το παρόν σε κάθε μικρή και μεγάλη αγροτική κινητοποίηση στο νομό.

Βοηθούσε πάντα με ανιδιοτέλεια όποιον είχε ανάγκη. Ήταν στήριγμα για τους νεότερους συναδέλφους στην στιγμιαία απογοήτευση που αισθάνονταν απο τις δυσκολίες του αγώνα.  Ακόμα και στις τελευταίες αγροτικές κινητοποιήσεις στο νομό το περασμένο φθινόπωρο παρά το βεβαρημένο της υγείας του ήταν παρών.

Οι αγροτοκτηνοτρόφοι μέλη της Ο.Α.Σ.Η εκφράζουν τα πιο θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια τους. 

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: