Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Προσφυγή κατά της αναδόχου εταιρίας του έργου στο Επαρχείο Πύργου
Προσφυγή κατά της αναδόχου εταιρίας του έργου στο Επαρχείο Πύργου

Προσφυγή κατά της αναδόχου εταιρίας του έργου στο Επαρχείο Πύργου

Προσφυγή κατά της απόφασης του συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου, η οποία έκανε δεκτή την ένσταση της ανάδοχου εταιρίας που έχει αναλάβει το έργο της «Αστικής ανάπλαση ιστορικού κέντρου Πύργου», αναμένεται να καταθέσει τις επόμενες ημέρες ο Δήμος Πύργου, μέσω του δικηγόρου που χειρίζεται την υπόθεση, Μίλτου Δημητρόπουλου.

Η συγκεκριμένη ένσταση (σ.σ. αίτηση θεραπείας) που κατέθεσε η ανάδοχος εταιρία αφορά την απόφαση της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών και Περιβάλλοντος του Δήμου Πύργου, σύμφωνα με την οποία είχε απορριφθεί η αίτηση διάλυσης της εργολαβίας, που είχε υποβάλλει η εταιρία.

Σύμφωνα με τον ισχυρισμό του Δήμου Πύργου, έχει πληρωθεί πλήρως και ολοσχερώς το χρηματικό ποσό το οποίο αφορούσε τους λογαριασμούς που είχε υποβάλλει η ανάδοχος για τις μέχρι τότε εργασίας που είχαν πραγματοποιηθεί. Επιπλέον, βρίσκεται σε ισχύ η σύμβαση διαχείρισης των υλικών και των μπαζών που υπάρχουν στην πλατεία και έχουν συσσωρευθεί στο συγκεκριμένο χώρο του εργοταξίου και δεν έχουν απομακρυνθεί, όπως  είχε υποχρέωση.

Η συγκεκριμένη ένσταση από την ανάδοχο είχε υποβληθεί στις 19 Απριλίου 2022 και σύμφωνα με τη ισχύουσα νομοθεσία ο συντονιστής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης έπρεπε να αποφανθεί επί της συγκεκριμένης ένστασης μέσα σε 60 ημέρες από την ημερομηνία υποβολής της, η οποία όμως παρήλθε με αποτέλεσμα να απορριφθεί.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: