Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Πρόσωπα της Χρονιάς οι αθλητές του ΕΕΕΕΚ Πύργου
Πρόσωπα της Χρονιάς οι αθλητές του ΕΕΕΕΚ Πύργου | Ειδήσεις Πάτρα νέα

Πρόσωπα της Χρονιάς οι αθλητές του ΕΕΕΕΚ Πύργου

Υστερα απ’ την πρωτιά στα Special Olympics στο Λουτράκι, χρυσό μετάλλιο στις καρδιές των ανθρώπων της Δυτικής Ελλάδας και της χώρας έλαβαν οι μαθητές του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Πύργου.

Η τετράδα των αθλητών του ΕΕΕΕΚ Πύργου αναδείχθηκε πρώτη στην κατηγορία «Αθλητισμός –Ομάδα» κατά την τελετή απονομής των βραβείων του θεσμού «Πρόσωπα της Χρονιάς 2022». Η τελετή φιλοξενήθηκε στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, με την προπονήτρια των μαθητών του ΕΕΕΕΚ Πύργου, Χριστίνα Ηλιάδου να παραλαμβάνει σε κλίμα συγκίνησης εκ μέρους των μαθητών το βραβείο από τα χέρια του αντιπεριφερειάρχη Ηλείας, Βασίλη Γιαννόπουλου.

Τον περασμένο Οκτώβρη η χρυσή τετράδα του ΕΕΕΕΚ Πύργου, Νίκος Ζαχαρόπουλος, Δημήτρης Κουτουκός, Μαρία-Ελένη Γερασιμοπούλου και Παναγιώτης Αττίκος-Γιδογιάννης συμμετείχε στους αγώνες των Special Olympics στο Λουτράκι. Κατέκτησαν την πρώτη θέση στο άθλημα bocce στέλνοντας το μήνυμα της αισιοδοξίας, της ομαδικότητας και της ένταξης.

pelop

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: