Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Προσωρινή  λύση στην Ηλεία με τις άδειες τέλεσης αγώνων-Τί ειπώθηκε σε συνάντηση φορέων στην ΕΠΣΗ 
Βαρυσήμαντη δήλωση Ντάβαρη: «Παλεύω μόνος μου, φτάνει πια η απαξίωση της Ηλείας»

Προσωρινή  λύση στην Ηλεία με τις άδειες τέλεσης αγώνων-Τί ειπώθηκε σε συνάντηση φορέων στην ΕΠΣΗ 

Ακροβατώντας ανάμεσα στα νόμιμα και τα μη, μέσω παραθύρων της νομοθεσίας και βέβαια πάντα εντός του πλαισίου της νομιμότητας, φαίνεται ότι η Περιφέρεια βρήκε μια -προσωρινή έστω- λύση, προκειμένου να μπορέσουν να ξεκινήσουν τα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου και όλες οι ομάδες της Α1 και Α2 κατηγορίας της Ηλείας, να έχουν την περιβόητη άδεια τέλεσης αγώνων.

 

Μετά από σύσκεψη που έγινε στα γραφεία της ΕΠΣ Ηλείας σήμερα το μεσημέρι, παρουσία εκπροσώπων της Περιφέρειας και των Δήμων Πύργου και Ήλιδας, οι οποίοι είχαν και το πιο έντονο πρόβλημα, διαφαίνεται ότι βρέθηκε μια λύση.

Ο Αντιπεριφερειάρχης αθλητισμού, Δημήτρης Νικολακόπουλος, ανέφερε στο ilia.news: «Προσπαθούμε να δώσουμε μια λύση και φαίνεται ότι βρέθηκε. Είναι μια νόμιμη λύση, διότι αν δεν ήταν νόμιμη, δεν θα υπέγραφαν οι υπάλληλοι. Είναι νόμιμη λύση, ωστόσο δεν είναι μόνιμη. Θα είναι προσωρινή. Να μπορέσουν να ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα και σε ορίζοντα δυο-τριών μηνών, να μπορέσει να βρεθεί μια πάγια λύση. Θέτουμε και τους Δήμους προς των ευθυνών τους, διότι υπάρχει πρόβλημα, το οποίο πρέπει σε δυο-τρεις μήνες να λυθεί οριστικά».

Στη συνάντηση, βρέθηκαν και εκπρόσωποι των Δήμων, με τον εκπρόσωπο του Δήμου Ήλιδας, Ευγένιο Αστερή, να υποστηρίζει ότι θα έπρεπε αρκετά νωρίτερα να έχει τεθεί το θέμα από τις ποδοσφαιρικές αρχές, ώστε να υπάρξει ο χρόνος να δοθεί μια λύση.

Αμέσως μετά το πέρας της σύσκεψης, είχαμε επίσημη ανακοίνωση της ΕΠΣΗ, η οποία αναφέρει:

«Μετά την σημερινή συνάντηση στα γραφεία της ΕΠΣΗ με εκπροσώπους της Περιφέρειας, του Δήμου Πύργου και του Δήμου Ήλιδας τα προβλήματα που υπήρξαν με τις άδειες διεξαγωγής αγώνων στους δύο αυτούς Δήμους με την συνεργασία και την καλή θέληση όλων ξεπεράστηκαν και τα σωματεία μπορούν να προβούν στην έκδοσή τους καταθέτοντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Δεν θα μπορούσα να μην ευχαριστήσω δημόσια τον αντιπεριφερειάρχη κ.Νικολάκοπουλο Δημήτριο και τους συνεργάτες του, την κ. Σπηλιοπούλου Γιάννα και τον κ. Μανιάτη Μένιο, τον αντιδήμαρχο αθλητισμού Δήμου Πύργου κ. Αργυρόπουλο Γιάννη και τον αντιδήμαρχο αθλητισμού Δήμου Ήλιδας κ. Αστερή Ευγένιο. Τα σωματεία μπορούν πλέον να αφοσιωθούν στην προετοιμασία τους και στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς

Ο Πρόεδρος Άρης Κουλούρης».

– Ilia.news

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: