Νέα της Ηλείας,Ειδήσεις Ενημέρωση,Πύργος,Αμαλιάδα,Ζαχάρω,Ολυμπία,iliakanea
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Πρωθιέρεια και Ιέρειες θα χτενίσει η Ομοσπονδία Κομμωτών στην Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας

Πρωθιέρεια και Ιέρειες θα χτενίσει η Ομοσπονδία Κομμωτών στην Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας

Η Κλαδική Ομοσπονδία Καταστηματαρχών Κουρέων Κομμωτών Ελλάδας θα χτενίσει τις Ιέρειες στην Τελετή Αφής Ολυμπιακών Αγώνων «Τόκιο 2020» , συγκεκριμένα στην Τελετή Αφής της Ολυμπιακής φλόγας και στην τελετή παράδοσης, όπου θα διεξαχθούν στην Αρχαία Ολυμπία στις 12 Μαρτίου και στην Αθήνα στις 19 Μαρτίου, αντίστοιχα.

Η καλλιτεχνική ομάδα της κλαδικής ομοσπονδίας κατάστημα καταστηματαρχών κουρέων κομμωτών Ελλάδας θα είναι αυτή που θα χτενίζει την Πρωθιέρεια Ξάνθη Γεωργίου και τις Ιέρειες όπου θα συμμετέχουν στην τελετή αφής των Ολυμπιακών αγώνων.

Συνάντηση πραγματοποίησαν στα γραφεία της Ελληνικής ολυμπιακής επιτροπής στην Αθήνα η πρόεδρος της Κλαδικής Ομοσπονδίας Καταστηματαρχών Κουρέων Κομμωτών Ελλάδας Μαρία Σωτηροπούλου και ο Πυργιώτης ταμίας της ομοσπονδίας και συνάμα πρόεδρος του συλλόγου κομμωτών Ηλείας Γιάννης Διονυσόπουλος, όπου και  έδωσαν τα «χέρια» με την επιτροπή της ολυμπιακής λαμπαδηδρομίας και συγκεκριμένα με τον πρόεδρο Θανάση Βασιλειάδη και την χορογράφο των τελετών αφής και παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας κα Άρτεμις Ιγνατίου οι οποίοι ήταν θετικότατοι στο αίτημα της ομοσπονδίας για τη χορηγία στη σημαντική αυτή διοργάνωση.

Η καλλιτεχνική ομάδα της Κ.Ο.Κ.Κ.Κ.Ε θα αποστείλει προτάσεις χτενισμάτων για τις ιέρειες, για να γίνει μεταξύ κάποιων προτάσεων η επιλογή του καλύτερου και του πιο κατάλληλου που θα αρμόζει στο τελετουργικό, τα φορέματα των ιερειών και τη χορογραφία.

Σε όλη τη δράση θα πάρουν μέρος 13 άτομα από την καλλιτεχνική ομάδα, ενώ οι  συζητήσεις και οι προετοιμασίες θα ξεκινήσουν τις επόμενες ημέρες, σχετικά με τις προτάσεις που θα κατατεθούν.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως  σημαντικότατη  ήταν η συμβολή  του αντιπεριφερειάρχη σε θέματα αθλητισμού , οπου κατά τον κ.  Διονυσόπουλο, μέσω της επικοινωνίας του  κ. Δημήτρη Κωνσταριά με τον  κ. Βασιλειάδη κλείστηκε η σημαντική αυτή συμφωνία για τη διοργάνωση.

ilia24

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: