Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Πρωτόγνωρη η συμμετοχή στη συνεδρίαση ΔΕΕΠ (ΝΟΔΕ)

Πρωτόγνωρη η συμμετοχή στη συνεδρίαση ΔΕΕΠ (ΝΟΔΕ)

Με μεγάλη συμμετοχή μελών και φίλων της Ν.Δ. στην Ηλεία, έγινε η πρόσφατη διευρυμένη συνεδρίαση της Δ.Ε.Ε.Π. (πρ. ΝΟΔΕ), στα γραφεία της οργάνωσης στον Πύργο.

Συμμετείχαν ο πρώην υποψήφιος ευρωβουλευτής του κόμματος κ. Λευτ. Βαρουξής, ο οικονομικός αναλυτής και πρ. Γεν. Διευθυντής του τμήματος Πρόνοιας Δημοσίων Υπαλλήλων και στο ΕΤΕΑΕΠ κ. Νίκος Καλάκος, η κόρη του αείμνηστου Θεοδ. Βλαγκούλη, κ. Άννα-Μαρία Βλαγκούλη, η υπεύθυνη πολιτισμού Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας κ. Αριστέα Παπαδοπούλου, συνεργάτες της  βουλευτού κ. Διονυσίας Αυγερινοπούλου, ο Διευθυντής του γραφείου του βουλευτή κ. Ανδρέα Νικολακόπουλου και  ο πρ. δήμαρχος Πύργου κ. Γαβρ. Λιατσής.

Επίσης συμμετείχαν στελέχη της ΔΕΕΠ, όπως ο πρ. πρόεδρος της ΝΟΔΕ και νυν μέλος  κ. Μεν. Παπασωτηρίου, η πρ. γραμματέας κ. Σάντρα Παπαδοπούλου  (η οποία κράτησε τα πρακτικά) κ.α.

Αξίζει να σημειωθεί ότι βροντερό παρών έδωσε  στα γραφεία του κόμματος στην Ηλεία, μεγάλος αριθμός  νέων και φίλων της Ν.Δ.  ενώ ιδιαίτερη  εντύπωση προκάλεσε και  η παρουσία  μικρών  σε ηλικία παιδιών, που  είχαν για πρώτη φορά επαφή  με τα γραφεία και τα στελέχη της παράταξης!

Το συγκεκριμένο γεγονός  σχολιάστηκε με θετικό τρόπο από τους παρευρισκόμενους,  κάποιοι εκ των οποίων τόνισαν πως αρκετοί από τους νέους πιθανότατα να προέρχονται από άλλους πολιτικούς χώρους, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για την παράταξη,  αναγνωρίζοντας τις αρχές και τις αξίες της Ν.Δ., αποδεχόμενοι συγχρόνως το πρόγραμμα του κόμματος  και το πρόεδρό μας Κυρ. Μητσοτάκη.

Η νέα σύνθεση της ΔΕΕΠ σηματοδοτεί  το νέο ισχυρό ξεκίνημά της, με σεμνότητα, ταπεινότητα  και χωρίς επάρσεις, για το καλό του κόμματος και του τόπου μας.

Οι πόρτες της Ν.Δ. είναι ανοιχτές σε κάθε καλοπροαίρετο πολίτη, ο οποίος ενστερνίζεται τις ιδέες και το πρόγραμμά της, που κυρίαρχο στόχο έχουν την πρόοδο και την ευημερία των πολιτών και την ανάπτυξη της χώρας μας, ξεπερνώντας τις μεγάλες δυσκολίες της εποχής, με τη σωστή διαχείριση των προβλημάτων, τα οποία  παρουσιάζονται το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Προχωράμε όλοι μαζί ενωμένοι, χωρίς μεμψιμοιρίες, με σοβαρότητα και υπευθυνότητα, για το καλό της πατρίδας και του τόπου μας.

Παν. Σκαρτσιάρης, υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων και Διαφάνειας, αναπλ. υπεύθυνος Τοπικής Αυτοδιοίκησης

 

 

 

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: